Hoe De Balans Te Achterhalen In Tele-2

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Te Achterhalen In Tele-2
Hoe De Balans Te Achterhalen In Tele-2

Video: Hoe De Balans Te Achterhalen In Tele-2

Video: Hoe De Balans Te Achterhalen In Tele-2
Video: Как БЫТЬ СПОКОЙНЫМ - два упражнения - Му Юйчунь 2024, Mei
Anonim

TELE2 is een van de toonaangevende mobiele operators in Rusland, evenals in 10 andere landen. Tegenwoordig heeft het bedrijf iets meer dan 28 miljoen abonnees, waarvan 20 miljoen Russen. Na aanschaf van een TELE2-simkaart kunt u het saldo van de rekening als volgt achterhalen.

Hoe de balans te achterhalen in Tele-2
Hoe de balans te achterhalen in Tele-2

Het is nodig

  • - GSM-telefoon
  • - TELE2 simkaart

instructies:

Stap 1

De eerste manier is een gratis USSD-commando. Kies * 105 # op uw mobiele nummer en druk op de belknop. Na een paar seconden geeft het telefoonscherm informatie weer over de status van uw account op de TELE2-simkaart. Het rekeningsaldo wordt in realtime bijgewerkt.

USSD-opdracht * 105 # voor abonnees van de mobiele operator TELE2 werkt in alle regio's van Rusland.

Stap 2

De tweede manier om het saldo op TELE2 te achterhalen, is met de stem. Let op - deze methode wordt betaald. Kies 697 of 611 op je mobiel, afhankelijk van je regio, en druk op de belknop. Als het eerste nummer buiten dienst is, kiest u het tweede. Hierop kunt u informatie over het rekeningsaldo horen, evenals de details ervan.

Stap 3

U kunt ook uw saldo specificeren. Ga hiervoor naar de TELE2-website: https://www.ru.tele2.ru/. Selecteer in de rechterbovenhoek van de pagina uw regio, vervolgens de sectie "Help" - "Internet" en klik op de link "LOGIN". Voer daarna op de nieuw geladen pagina uw telefoonnummer in en klik op "Wachtwoord per sms ontvangen", wacht op een sms met een pincode en gebruik deze om het persoonlijke gedeelte van de site te betreden

Stap 4

Op het scherm verschijnt een menu met gedetailleerde informatie over uw simkaart: naam van de abonnee, tarief, tariefwijziging. Hier ziet u ook het item "Bestellingsdetails". Selecteer de functie "Rekeningafschrift" en de periode en vul vervolgens uw e-mailadres in het speciale veld in. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met een gedetailleerde factuur. Deze dienst is betaald.

Aanbevolen: