Tekst Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Tekst Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Tekst Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Tekst Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Tekst Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Video: 4 Ways to Copy Text between PC/Laptop and Mobile | How to Sync Text from PC to Smartphone 2024, April
Anonim

In een moderne telefoon kun je niet alleen muziek, afbeeldingen en games opslaan, maar ook verschillende teksten. Onderweg kunt u uw favoriete boeken lezen met uw telefoon, de benodigde informatie uit de gedownloade tekst kopiëren of uw telefoon als een flashstation gebruiken om bestanden van de ene naar de andere over te zetten.

Tekst overzetten van computer naar telefoon
Tekst overzetten van computer naar telefoon

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - computer;
  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter;
  • - IR-apparaat.

instructies:

Stap 1

Sluit uw telefoon aan op uw computer met een USB-kabel Wanneer u een nieuwe telefoon koopt, worden een USB-kabel en softwareschijf meegeleverd om gegevens van uw telefoon naar uw computer over te zetten en vice versa. Het snoer kan ook apart worden gekocht als er een dergelijke optie is voor uw model mobiele telefoon. Nadat u het programma vanaf de schijf hebt geïnstalleerd, kunt u tekstdocumenten van uw computer naar uw telefoon verzenden. Als er geen schijf is, downloadt u de software van internet.

Stap 2

Tekst verzenden via Bluetooth In plaats van een USB-kabel kunt u een Bluetooth-adapter kopen om uw computer draadloos met uw mobiele telefoon te verbinden. Samen met de adapter wordt een schijf met software verkocht, die op uw computer moet worden geïnstalleerd. Schakel na de installatie de Bluetooth-modus op uw telefoon in en breng tekst over van de computer naar de telefoon.

Stap 3

Breng een infraroodverbinding tot stand tussen uw computer en uw telefoon. Deze methode kan worden gebruikt als u een infraroodtelefoon en een infraroodapparaat hebt. Sluit het apparaat, afhankelijk van het type, aan op de COM- of USB-aansluiting van uw computer. Installeer de software vanaf de schijf die bij het apparaat is geleverd of zoek deze op internet. Stel de infraroodpoort op uw telefoon in, sluit uw telefoon aan op uw computer en breng bestanden over.

Aanbevolen: