Hoe Het Saldo Van Mts Via Internet Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van Mts Via Internet Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van Mts Via Internet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Mts Via Internet Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van Mts Via Internet Te Controleren?
Video: MTS MBlaze: Check Balance in Android 2024, Mei
Anonim

In het tijdperk van de ontwikkeling van elektronische communicatiehulpmiddelen worden steeds meer toegankelijke en intuïtief waargenomen diensten die verband houden met verschillende diensten van het dagelijks leven. In de afgelopen decennia zijn bijvoorbeeld de diensten van mobiele operators toegenomen. In de strijd om klantenbinding concurreren bedrijven door steeds meer diverse diensten aan te bieden. Het MTS-bedrijf biedt de mogelijkheid om het rekeningsaldo voor zijn communicatiediensten te controleren, en deze instructie zal u vertellen hoe u het moet gebruiken.

Hoe het saldo van mts via internet te controleren?
Hoe het saldo van mts via internet te controleren?

Het is nodig

  • Internetverbinding;
  • Geïnstalleerde browser.

instructies:

Stap 1

Gebruik de MTS-service genaamd Internet Assistant. Als je er nog niet eerder toegang toe hebt gekregen, moet je een wachtwoord krijgen om binnen te komen. Om dit te doen, bedenk het dan van tevoren. Het moet bestaan uit een numerieke reeks van minimaal 4, maximaal 7 tekens. 6297 is bijvoorbeeld een numerieke reeks van vier tekens.

Stap 2

Kies vanaf het toetsenbord van de mobiele telefoon de reeks * 111 * 25 #

Verstuur de oproep door op de groene handsettoets te drukken. Bel 1118 voor spraakinteractie met het toegangssysteem. Volg de aanwijzingen die u van het systeem ontvangt en stel een wachtwoord in.

Stap 3

Breng regelmatig een verbinding met internet tot stand, zoals voorzien door de instellingen van uw besturingssysteem.

Stap 4

Start de browser en in het adresinvoerregeltyp

Druk vervolgens op Enter. De website van het MTS-bedrijf wordt voor u weergegeven. U bevindt zich op de inlogpagina van de Internet Assistant.

Stap 5

Ga naar het veld met de naam "Nummer" door er met de linkermuisknop op te klikken. Voer tien cijfers van uw MTS mobiele nummer in.

Stap 6

Ga naar het volgende veld "Wachtwoord" door met de muis te klikken, of druk op Tab op het toetsenbord. Voer het wachtwoord in en druk vervolgens op Enter op het toetsenbord of klik op de rode knop "Inloggen" op het scherm.

Stap 7

U wordt naar het hoofdgedeelte van de Internet-assistent geleid, naar het hoofdmenu. Het geeft een overzicht van de belangrijkste onderdelen van deze service. In de allereerste, onder de algemene naam "ACCOUNT", zijn verschillende opties beschikbaar om de details van uw persoonlijke account te verkrijgen. Hieronder staat een link "Rekeningsaldo". Selecteer dit item en u krijgt informatie over het saldo van uw geld voor communicatiediensten. En als u de link "Gedetailleerde balans" gebruikt, krijgt u meer gedetailleerde informatie.

Aanbevolen: