Een Afbeelding Invoegen In Een Kompas

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Kompas
Een Afbeelding Invoegen In Een Kompas

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Kompas

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Kompas
Video: BREAKING NEWS - Calon Panglima TNI Jenderal Andika Perkasa Usai Jalani Fit and Proper Test 2024, April
Anonim

Het kompas is een apparaat waar je tijdens een wandeling of expeditie moeilijk zonder kan. Dankzij dit kleine gadget kan een persoon de locatie van de windstreken bepalen, dus een fervent liefhebber van uitstapjes in de natuur heeft altijd een kompas bij zich. Veel mensen willen hun kompas uniek maken. Om dit te doen, kunt u er bijvoorbeeld een afbeelding in invoegen.

Een afbeelding invoegen in een kompas
Een afbeelding invoegen in een kompas

Noodzakelijk

  • - kompas;
  • - medische handschoenen;
  • - schroevendraaiers;
  • - plastic tang;
  • - een nieuwe achtergrond met een afbeelding.

instructies:

Stap 1

Bekijk uw apparaat zorgvuldig vanuit alle hoeken. U moet uitzoeken of uw gadget kan worden gedemonteerd zonder de integriteit van de behuizing te schenden. Sommige modellen zijn niet opvouwbaar. Als er geen bouten of plastic vergrendelingen op de behuizing zitten, is het beter om niet te proberen dit apparaat te demonteren, anders loopt u het risico het te verpesten.

Stap 2

Draai alle bouten los, nadat u ze eerder hebt gemarkeerd, of open de vergrendelingen voorzichtig met een plastic schroevendraaier. Gebruik nooit schroevendraaiers of ander gereedschap met een stalen mes! Anders riskeert u niet alleen de behuizing te verpesten, maar ook het buitenste glas te beschadigen.

Stap 3

Maak de onderdelen van de behuizing voorzichtig los. Zoek de kleine pijlbevestiging, verwijder deze van de as. Verwijder nu de magnetische pijl met een plastic pincet. Ga er met grote zorg mee om.

Stap 4

Verwijder de achterkant, waarop de symbolen van de windstreken zijn aangebracht. Ga voorzichtig te werk, want er kan speciale vloeistof onder in een klein reservoir zitten.

Stap 5

Maak een nieuw steunbord. Het kan het beste worden gedaan met een dun stuk plastic of vetvrij papier. Kies een afbeelding zodat deze harmonieus in de afmetingen van uw kompas past. Om dit te doen, moet u een sjabloon van de vereiste grootte op een computer maken en deze vervolgens op een printer afdrukken.

Stap 6

Knip de sjabloon uit en doe je eerste aanpassing. Als de afmetingen van het substraat en de binnenkant van het kompas hetzelfde zijn, installeer dan de sjabloon en bevestig deze zodat deze de vrije rotatie van de magnetische naald niet hindert.

Stap 7

Monteer vervolgens het kompas in omgekeerde volgorde. Zorg er voor het monteren voor dat er geen vuil in het kompas zit en dat er geen vette vingerafdrukken op het glas zitten. Alle manipulaties met de gemagnetiseerde pijl mogen alleen met plastic gereedschap worden uitgevoerd. Verwijder het nooit met metalen voorwerpen, anders kan de pijl worden gedemagnetiseerd. Als er geen plastic tang beschikbaar is, gebruik dan gewone lucifers.

Aanbevolen: