Hoe Verborgen Nummers Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Nummers Te Bekijken
Hoe Verborgen Nummers Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Nummers Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Nummers Te Bekijken
Video: Deze 7 tips voor Spotify kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

In het geval dat oproepen van verborgen nummers op uw mobiele telefoon komen, kan dit betekenen dat u geen nummerweergave hebt aangesloten of dat een andere abonnee zijn nummer opzettelijk verbergt. In de laatste situatie kun je niets doen, maar je kunt de eerste gemakkelijk aan, activeer gewoon de "Caller ID"-service, die beschikbaar is bij alle grote telecomoperators.

Hoe verborgen nummers te bekijken
Hoe verborgen nummers te bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruikers van het Beeline-netwerk hebben de beschikking over maximaal twee nummers om verbinding te maken met de dienst. Een daarvan is het gratis nummer 067409061 en de tweede is het USSD-verzoeknummer * 110 * 061 #. Het gebruik van een van deze nummers is gratis en er zijn geen aansluitkosten. Trouwens, om deze service correct te laten werken, noteert u alle nummers in uw telefoonboek in het internationale formaat (dat wil zeggen, het moet beginnen met +7, niet 8).

Stap 2

MTS heeft ook een service waarmee u de "Caller ID"-service kunt activeren, deze wordt "Internet Assistant" genoemd. Het is altijd beschikbaar op de hoofdpagina van de officiële website van de operator (klik gewoon op een apart veld met dezelfde naam, het is gemakkelijk te zien, het is rood gemarkeerd). Houd er echter rekening mee dat u voor autorisatie in het selfservicesysteem een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft. U hoeft niets te doen om in te loggen, het is al uw mobiele telefoonnummer. Maar om een wachtwoord te krijgen, moet u een USSD-verzoek * 111 * 25 # verzenden of het korte nummer 1118 bellen. Volg de instructies van de operator nadat u een van de aangegeven nummers hebt gekozen.

Stap 3

Vergeet niet dat u het wachtwoord zelf moet instellen; het moet vier tot zeven tekens (cijfers) lang zijn. Het gebruik van dit zelfbedieningssysteem is gratis, maar de toegang ertoe kan enige tijd worden beëindigd als u meer dan drie keer een onjuist wachtwoord invoert.

Stap 4

Het is voor Megafon-abonnees gemakkelijker om de "Beller-ID"-service te gebruiken dan de andere, omdat er in dit geval geen verbinding nodig is. De dienst begint automatisch te werken zodra de simkaart in het netwerk is geregistreerd. Zelfs deze service zal echter niet helpen om het verborgen nummer te bepalen als de beller een andere service heeft geactiveerd - "Nummeridentificatiebeperking".

Aanbevolen: