Hoe Een Abonnee Op De Telefoon Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Abonnee Op De Telefoon Te Blokkeren
Hoe Een Abonnee Op De Telefoon Te Blokkeren

Video: Hoe Een Abonnee Op De Telefoon Te Blokkeren

Video: Hoe Een Abonnee Op De Telefoon Te Blokkeren
Video: Hoe verwijder je push meldingen op Google Chrome? 2024, Mei
Anonim

Verschillende mobiele operatoren bieden hun abonnees de mogelijkheid zich te beschermen tegen ongewenste oproepen via de dienst "Black List". Om dit te doen, hoeft u het alleen maar aan te sluiten op uw tariefplan.

Hoe een abonnee op de telefoon te blokkeren
Hoe een abonnee op de telefoon te blokkeren

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van de Megafon mobiele operator, stuur dan een lege sms naar het korte nummer 5130 om de Black List-service te activeren. Bovendien kunt u een USSD-verzoek verzenden: "* 130 #" en op de beltoets drukken. Activering van de service is gratis, de abonnementskosten bedragen één roebel per dag.

Stap 2

Om een abonneenummer toe te voegen aan de “Black List” in het Megafon-netwerk, stuurt u een bericht in de volgende vorm: “abonneenummer in internationaal formaat” naar 5130. Met USSD ziet het er als volgt uit: “* 130 * abonneenummer #”. Om een nummer van de "Black List" te verwijderen, stuurt u een sms met de volgende vorm: "- abonneenummer in internationaal formaat" naar nummer 5130.

Stap 3

Om de lijst met nummers in uw "Black List" in het Megafon-netwerk te bekijken, stuurt u een bericht met de tekst "info" naar 5130. Om deze service uit te schakelen, stuurt u sms "off" naar 5130. U kunt dit ook doen wanneer u de volgend USSD-verzoek: "* 130 * 4 #".

Stap 4

Als u een abonnee bent van het mobiele netwerk van Tele2, kiest u de volgende combinatie op uw telefoon om het abonneenummer aan de zwarte lijst toe te voegen: "* 220 * 1 * abonneenummer #". Geef in "Tele2" het nummer van de abonnee aan, beginnend met het cijfer "8". De dienst wordt automatisch geactiveerd zodra u op bovenstaande manier iemands nummer aan de "Black List" toevoegt. Als de verbinding is verbroken en er staan nog steeds nummers op de "Black List", om opnieuw verbinding te maken, gebruikt u het commando: "* 220 * 1 #".

Stap 5

Als u een abonnee van de "Black List" in het "Tele2"-netwerk moet verwijderen, gebruikt u de volgende opdracht: "* 220 * 0 * abonneenummer #". Als u wilt, kunt u uw "Black List" van abonnees bekijken door "* 220 #" te kiezen. Het activeren van deze dienst in "Tele2" is gratis, de abonnementskosten voor het gebruik ervan bedragen 30 kopeken per dag.

Stap 6

Als abonnee van het mobiele Beeline-netwerk kunt u de Black List-service activeren door het volgende commando te kiezen: "* 110 * 771 * abonneenummer in internationaal formaat #". Service-activering kost 0 roebel, abonnementskosten - 1 roebel per dag, een nummer toevoegen aan de zwarte lijst - 3 roebel. Om een nummer van de "Black List" van het "Beeline"-netwerk te verwijderen, kiest u: "* 110 * 772 * abonneenummer in internationaal formaat #".

Stap 7

Mobiele operator MTS biedt nog geen Black List-diensten aan. Zoek daarom in uw telefoonopties naar een optie om ongewenst bellen te blokkeren.

Aanbevolen: