Hoe SMS-ransomware Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-ransomware Te Verwijderen
Hoe SMS-ransomware Te Verwijderen

Video: Hoe SMS-ransomware Te Verwijderen

Video: Hoe SMS-ransomware Te Verwijderen
Video: FileCoder Ransomware : Spreading Through SMS 2024, Mei
Anonim

Onlangs is een virus dat de computer van de gebruiker blokkeert en het verzenden van een sms van een mobiele telefoon naar een kort nummer vereist om het te deblokkeren, wijdverbreid geworden. Je hoeft natuurlijk nergens heen te sms'en en in de meeste gevallen is het nutteloos. U kunt zelf van het virus afkomen.

Hoe SMS-ransomware te verwijderen
Hoe SMS-ransomware te verwijderen

instructies:

Stap 1

Op de websites van bijna alle antivirusprogramma's kunt u virusontgrendelingscodes vinden. U kunt uw eigen ondersoort identificeren aan de hand van de schermafbeeldingen. Onthoud dat zelfs als u uw computer ontgrendelt met een code, het virus zelf niet wordt verwijderd en uw computer na een tijdje weer wordt vergrendeld. Behandel je computer dus meteen met een antivirusprogramma.

Stap 2

U kunt proberen het virus te verwijderen door op te starten in de veilige modus. Veel van zijn aanpassingen werken er niet in. Kijk gewoon wat er nieuw is bij het opstarten en verwijder het, of voer de antivirus uit.

Stap 3

Als het virus ook in de veilige modus naar buiten kruipt, kun je een klein trucje gebruiken: laad de veilige modus met opdrachtregelondersteuning en start vervolgens de verkenner.

Aanbevolen: