Hoe U Uw Telefoon Kunt Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Flashen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Flashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Flashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Flashen
Video: Как прошить Nintendo Wii в 2020 году прошивка 4.3E 2024, Mei
Anonim

Door de firmware van uw mobiele telefoon te vervangen, kunt u nieuwe functies aan dit toestel toevoegen. De praktijk leert dat het installeren van een nieuwe firmware de prestaties van de telefoon verbetert en fouten oplost die tijdens het gebruik zijn vastgesteld.

Hoe u uw telefoon kunt flashen
Hoe u uw telefoon kunt flashen

Noodzakelijk

  • - SGH-flitser;
  • - firmwarebestand;
  • - USB (COM)-kabel.

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de software waarmee u de firmware van de mobiele telefoon gaat vervangen. Voor Samsung-apparaten is het beter om de SGH Flasher-app te gebruiken. Het belangrijkste voordeel van dit programma is de mogelijkheid om een reservekopie van de firmware van de telefoon te maken.

Stap 2

Download deze app. Zorg ervoor dat u alle bestanden uit het archief haalt. Dit zorgt ervoor dat het programma correct werkt. Laad de batterij van uw mobiele telefoon volledig op. Het knipperproces kan 20-30 minuten duren. Als u het apparaat tijdens deze procedure loskoppelt, leidt dit tot een ernstige storing.

Stap 3

Download de nieuwe firmwareversie. Zorg ervoor dat het compatibel is met het model van uw mobiele apparaat. Bereid de USB-kabel voor die nodig is om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Start het SGH Flasher-programma.

Stap 4

Schakel uw mobiele telefoon uit en verbind uw apparaat met uw computer. Klik op de knop Dump full flash (16mb) in de kolom NOR Dumping. Selecteer de map waarin de firmwareback-up wordt opgeslagen. Wacht tot deze procedure is voltooid.

Stap 5

Klik op de knop Verbinding verbreken en koppel het apparaat los van de computer. Start de SGH Flasher-software opnieuw. Verbind uw mobiele apparaat opnieuw met uw computer.

Stap 6

Zoek het menu NOR Flashing en klik op de knop Flash BIN File. Geef na het starten van de verkenner de locatie op van het firmwarebestand met de extensie.bin. Bevestig de start van het firmware-updateproces meerdere keren.

Stap 7

Wacht terwijl de SGH Flasher-app de vereiste bewerkingen uitvoert. Dit kan 20 tot 30 minuten duren. De telefoon wordt 2-3 keer opnieuw opgestart. Klik na het voltooien van de firmware op de knop Verbinding verbreken en koppel de kabel los van de computer.

Stap 8

Schakel uw mobiele telefoon in. Zorg ervoor dat de machine stabiel staat.

Aanbevolen: