Hoe Nokia 6300 Te Russificeren In

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia 6300 Te Russificeren In
Hoe Nokia 6300 Te Russificeren In

Video: Hoe Nokia 6300 Te Russificeren In

Video: Hoe Nokia 6300 Te Russificeren In
Video: Nokia 6300 4G: возвращение в никуда! 2024, Mei
Anonim

U kunt vaak het probleem van russificatie van NOKIA-telefoons tegenkomen. Dit gebeurt meestal omdat de telefoon in het buitenland is gekocht of talen zijn verwijderd na een update van de telefoonsoftware. Het oplossen van het probleem van russificatie van de telefoon is niet zo moeilijk. Om dit te doen, moet u het "flashen" of speciale software op uw telefoon installeren.

Nokia 6300. Het is handiger in het Russisch
Nokia 6300. Het is handiger in het Russisch

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met de eenvoudigste. Om NOKIA-telefoons te Russify, moet u de vereiste talen (bijvoorbeeld Russisch) naar uw telefoon downloaden. Om dit te doen, moet u de productcode van uw telefoon wijzigen en vervolgens de software bijwerken met Nokia Software Updater.

Stap 2

Het is niet moeilijk om de productcode van de telefoon te wijzigen. Hiervoor is een heel eenvoudig programma - dit is MyNokiaTool.

Stap 3

Zo ziet het algoritme van dit proces eruit:

Eerst moet u de productcode voor uw telefoon vinden. Dan moet u MyNokiaTool starten. Daarvoor moet u uw telefoon op uw computer aansluiten. Vervolgens moet u de programma-instellingen begrijpen. Vervolgens, in het veld waar we de productcode hebben gekregen, wissen we alle cijfers en voeren we onze productcode in. Daarna moet u op de knop "PC branden" klikken. U kunt nu updaten via Nokia Software Updater.

Stap 4

U kunt NOKIA-telefoons ook Russificeren door de "firmware" te vervangen. Om dit te doen, moet u de "firmware" voor uw Nokia 6300-telefoon van internet downloaden en vervolgens op uw telefoon installeren. Russificatie vindt automatisch plaats wanneer u de juiste instellingen in de telefoon selecteert na het vervangen van de "firmware".

Aanbevolen: