Hoe Het "Very Black"-tarief Op Tele2 Te Activeren?

Hoe Het "Very Black"-tarief Op Tele2 Te Activeren?
Hoe Het "Very Black"-tarief Op Tele2 Te Activeren?

Video: Hoe Het "Very Black"-tarief Op Tele2 Te Activeren?

Video: Hoe Het
Video: Tele2 presents| Mijn Tele2 activeren 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden een groot aantal tarieven voor hun gebruikers. Het "Very Black"-tarief is een van de meest populaire vanwege de lage abonnementskosten en een groot aantal services die erin zijn inbegrepen. Er zijn verschillende manieren om te upgraden naar dit plan, zowel betaald als gratis.

Hoe het "Very Black"-tarief op Tele2 te activeren
Hoe het "Very Black"-tarief op Tele2 te activeren

Hoe u het "Very Black"-tarief activeert via uw persoonlijke account

Tele2 nodigt al zijn gebruikers uit om hun persoonlijke account op de officiële website te activeren. U kunt uw persoonlijke account helemaal gratis gebruiken. Om over te schakelen naar het "Very Black"-tarief, moet u het volgende doen:

  1. Op de hoofdpagina van de Tele2-website gaat u naar uw persoonlijke account.
  2. Het is noodzakelijk om naar de sectie "Tarieven en diensten" te gaan.
  3. Nu blijft het om het "Very Black" -tarief te vinden en te activeren.

Na activering op de site verandert het tarief direct als aan alle voorwaarden voor de overgang is voldaan. Naast het activeren van tarieven in uw persoonlijke account, kunt u uw uitgaven beheren, bonussen activeren en aanvullende diensten beheren.

Hoe over te schakelen naar het "Very Black" -tarief via het USSD-commando?

Met behulp van USSD-commando's kunt u alle services activeren en deactiveren en overschakelen naar interessante tarieven. Om over te schakelen naar het "Very Black"-tarief, voert u eenvoudig het commando * 630 * 2 # in het oproepvenster in. Nu hoeft u alleen nog maar op de belknop te drukken. Als reactie zou u binnen enkele minuten een bericht moeten ontvangen dat het tarief succesvol is gekoppeld. Vanaf nu kan je minuten, internet, berichten en bonussen gebruiken volgens het nieuwe tarief.

Hoe het "Very Black"-tarief te activeren via een gratis nummer

Om over te schakelen naar het "Very Black"-tarief, kunt u de callcenterbeheerder bellen. Medewerkers van de abonneeservice kunnen bijna alle problemen met tarieven helpen oplossen. Om het "Very Black"-tarief succesvol te koppelen, moet u het volgende doen:

  1. Bel de telefoniste op het korte nummer 611.
  2. Luister naar de informatie van de auto-operator en druk op de toets die nodig is om verbinding te maken met de callcenterbeheerder. Soms zijn de communicatielijnen te druk en moet je 10 minuten wachten op een antwoord. Geen zorgen. De oproep naar uw netwerkoperator is helemaal gratis.
  3. De beheerder dient geïnformeerd te worden over de wens om het tarief te wijzigen.
  4. Als antwoord zal de operator verschillende verduidelijkende vragen stellen, waarvoor mogelijk het paspoort van een simkaarthouder nodig is.
  5. Als de controle geslaagd is, bevestigt de operator de succesvolle overstap naar het "Very Black"-tarief.

Hoe het "Very Black"-tarief te activeren via het Tele2-verkoopkantoor?

Het Tele2-kantoor heeft specialisten die u kunnen helpen bij het beantwoorden van veel vragen over Tele2-communicatie. Ze kunnen hun abonnee ook overzetten naar een ander tarief. Om dit te doen, moet u het dichtstbijzijnde Tele2-kantoor vinden en daar naartoe gaan, met uw paspoort mee. Het is ook noodzakelijk om het contract mee te nemen als het niet verloren gaat. U kunt elke medewerker van het verkoopkantoor benaderen en gewoon zeggen dat u wilt overstappen op het "Very Black"-tarief. Na controle van de gegevens van de abonnee zal de medewerker zelf de abonnee overschakelen naar het nieuwe tarief.

Aanbevolen: