Hoe Mms In Te Stellen Op Sony Erickson

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Te Stellen Op Sony Erickson
Hoe Mms In Te Stellen Op Sony Erickson

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Sony Erickson

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Sony Erickson
Video: SonyEricsson Internet and MMS settings 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van een Sony Ericsson-telefoon (en eigenlijk elke andere) moeten eerst de juiste instellingen ontvangen om mms-berichten te kunnen verzenden. U kunt ze verkrijgen door contact op te nemen met uw telecomoperator (bijvoorbeeld MegaFon, Beeline of MTS).

Hoe mms in te stellen op Sony Erickson
Hoe mms in te stellen op Sony Erickson

instructies:

Stap 1

Megafon-klanten ontvangen mms-instellingen direct na activering van hun simkaart. Maar als dit niet is gebeurd, kunt u ze opnieuw bestellen. Abonnees van deze telecomoperator kunnen dit doen door naar de officiële website te gaan. Er is een speciale vragenlijst (u hoeft alleen uw mobiele telefoonnummer in te vullen). Zodra de telefoniste uw verzoek heeft ontvangen en verwerkt, stuurt hij u mms-berichtinstellingen naar uw telefoon. Houd er rekening mee dat de instellingen alleen van kracht worden als u ze direct na ontvangst opslaat. Trouwens, naast de nodige instellingen komen ook de internetinstellingen.

Stap 2

Er is nog een andere verbindingsmethode in Megafon: u kunt eenvoudig een sms-bericht sturen naar het verkorte nummer 5049. Voor het verzenden, vermeldt u in de tekst het nummer 3. Het bestellen van automatische instellingen is ook mogelijk door te bellen naar 0500 (dit is het nummer van de klant Ondersteuning's centrum). Bel, vertel de telefoniste het model en merk van uw telefoon.

Stap 3

MTS-abonnees moeten naar de website van het bedrijf gaan om mms-instellingen te ontvangen. Er is een menu zoals Help en Service. Klik erop. Daarna ziet u de vereiste kolom "MMS-instellingen". Vervolgens moet u een klein formulier invullen (vul gewoon uw telefoonnummer in). Let op: u hoeft het nummer alleen in zevencijferige indeling op te geven.

Stap 4

Om mms-berichten te kunnen ontvangen en verzenden, heb je trouwens niet alleen mms-instellingen nodig, maar ook de aangesloten GPRS/EDGE-functie. Om te activeren, kiest u het Ussd-nummer * 111 * 18 # op het toetsenbord.

Stap 5

Klanten van de operator "Beeline" om automatische instellingen te ontvangen, moeten het nummer * 118 * 2 # gebruiken. U hoeft verder niets te doen (het merk van de mobiele telefoon wordt automatisch herkend). Vergeet niet om deze op te slaan zodra u de gewenste gegevens hebt. Voer hiervoor de standaardcode 1234 in wanneer u om een wachtwoord wordt gevraagd.

Aanbevolen: