Inkomende Oproepen Op Uw Telefoon Bekijken

Inhoudsopgave:

Inkomende Oproepen Op Uw Telefoon Bekijken
Inkomende Oproepen Op Uw Telefoon Bekijken

Video: Inkomende Oproepen Op Uw Telefoon Bekijken

Video: Inkomende Oproepen Op Uw Telefoon Bekijken
Video: Tablet Phone Collection Incoming Calls 2024, Mei
Anonim

Elk model mobiele telefoon heeft zijn eigen kenmerken. Sommige fabrikanten geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan een snelmenu op het scherm weer te geven, terwijl anderen het verbergen in service-opties, en daarom treden vaak veelvoorkomende problemen op bij het kopen van een apparaat - gebruikers weten bijvoorbeeld niet waar ze naar de inkomende oproeplog.

Inkomende oproepen op uw telefoon bekijken
Inkomende oproepen op uw telefoon bekijken

instructies:

Stap 1

Bekijk om te beginnen de instructies die bij verkoop aan het apparaat zijn bevestigd. Als het er niet is, download dan het document voor uw model of in ieder geval voor een vergelijkbaar exemplaar van hetzelfde productiebedrijf van internet. Het document beschrijft in detail, met afbeeldingen, in welke telefoonmap het oproeplogboek zich bevindt en hoe u de inbox kunt bekijken.

Stap 2

Kijk naar het telefoonmenu, verwijzend naar de afbeeldingen van de pictogrammen. Zoek de map "Geschiedenis", die vaak wordt aangegeven door een handsetpictogram. Meestal is het symbool voor inkomende oproepen een naar boven wijzende pijl, terwijl uitgaande oproepen worden aangegeven met naar beneden wijzende pijlen. Door deze informatie toe te passen en te weten wie u heeft gecontacteerd en wie u zelf heeft gebeld, kunt u de verschillende oproepen ordenen.

Stap 3

Talloze sites en fora over het onderwerp mobiele telefoons op internet zullen helpen bij het oplossen van dit probleem.

Stap 4

Als u inkomende berichten voor een lange periode - een week, een maand - wilt zien, neem dan contact op met de operator van het mobiele bedrijf. Hij kan de eigenaar van de telefoon voorzien van een afdruk van de oproepen in overeenstemming met de documenten, daarnaast zal de consultant helpen bij het afhandelen van inkomende oproepen.

Stap 5

Gebruik een internetdienst. Stuur een verzoek aan de telefoniste over de details van telefoongesprekken, waarna een bericht met een wachtwoord naar uw nummer wordt verzonden. Ga naar de website van het bedrijf en voer uw telefoonnummer in in plaats van een login en in plaats van een wachtwoord - het nummer dat via sms is binnengekomen. Nadat u zich hebt aangemeld bij het systeem en het wachtwoord hebt gewijzigd in een permanent wachtwoord, gaat u van de sectie "Inhoudsopgave" naar de subsectie "Financiële informatie", volgt u de link "Bekijken", die zich in de regel "Oproepgegevens weergeven" bevindt.

Stap 6

Het blijft om de periode te bepalen, de gegevens waarover u wilt ontvangen en de bestelling te bevestigen. Na een bepaalde tijd, meestal niet langer dan een paar minuten, verschijnt een rapport over inkomende oproepen en sms voor een bepaalde periode in het gedeelte "Financiële informatie", dat u zelf naar uw computer kunt downloaden of per e-mail kunt ontvangen - of uw keuze.

Aanbevolen: