Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen
Video: Hoe Android-updates jouw smartphone vernieuwen en beschermen 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is klein en kwetsbaar. Het kan worden gestolen, je kunt het verliezen, het kan "verdrinken" of breken bij een botsing. Maar een mobiele telefoon is niet goedkoop en ik wil dat hij lang meegaat. U kunt uw telefoon beschermen als u zich aan enkele eenvoudige regels houdt.

Hoe u uw telefoon kunt beschermen
Hoe u uw telefoon kunt beschermen

instructies:

Stap 1

Bescherm allereerst je telefoon tegen het per ongeluk indrukken van een knop. Blokkeer het. In de regel is de telefoon vergrendeld via de "Instellingen. Veiligheid". Selecteer hier het submenu "Telefoonblokkering".

Stap 2

Om de simkaart te beschermen, selecteert u in hetzelfde menu het item "SIM-vergrendeling". Nu kan een vreemde uw simkaart niet gebruiken. Houd er rekening mee dat als u per ongeluk drie keer de verkeerde code intoetst, de simkaart wordt geblokkeerd. Om het te deblokkeren, moet u een achtcijferige PUK invoeren. (PIN- en PUK-codes vindt u op de simkaartverpakking).

Stap 3

Bescherm uw telefoon tegen mechanische schade. Draag het alleen in een koffer of in een speciale tas. Controleer de betrouwbaarheid van de veter - de sluiting moet stevig zijn en de veter zelf is intact. Als uw telefoon aanraakbedieningen heeft, vergeet dan niet om de schermbeschermer van tijd tot tijd te vervangen. Na verloop van tijd verslechtert de film en kan het scherm bekrast raken.

Stap 4

Bescherm uw mobiele telefoon tegen invloeden van buitenaf. Draag het bij regenachtig weer in een waterdichte tas. Trek het er niet onnodig uit. Houd er rekening mee dat het gebruik van een mobiele telefoon tijdens onweer niet alleen gevaarlijk is voor de telefoon, maar ook voor uw gezondheid.

Stap 5

Neem je mobiele telefoon niet mee naar de badkamer. Je kunt het per ongeluk "verdrinken", en een hoge luchtvochtigheid is schadelijk voor het mechanisme van een gevoelig apparaat.

Stap 6

Bescherm uw telefoon tegen vallen. Plaats het niet op de rand van een tafel (kast, stoel, bed) waar het kan vallen. Geef geen mobiele telefoon aan kleine kinderen - het is geen speelgoed.

Stap 7

Bescherm uw telefoon tegen dieven en fraudeurs. Stop het niet in de achterzak van uw broek. Draag uw mobiele telefoon ook niet in een losgeknoopte tas. Laat vreemden je telefoon niet bellen. Als u wordt gevraagd te bellen, zeg dan dat u geen mobiele telefoon heeft, of deze leeg is, of dat er geen geld op de rekening staat.

Als u deze eenvoudige regels volgt, wordt uw telefoon beschermd tegen natuurlijke invloeden en tegen slechte mensen.

Aanbevolen: