Hoe Het MTS-tarief Op Internet Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het MTS-tarief Op Internet Te Wijzigen
Hoe Het MTS-tarief Op Internet Te Wijzigen

Video: Hoe Het MTS-tarief Op Internet Te Wijzigen

Video: Hoe Het MTS-tarief Op Internet Te Wijzigen
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt veel verschillende tarieven, waaronder het onbeperkte ULTRA-tarief, het MAXI Plus- en Red Energy-tarief met voordelige uitgaande gesprekken en handig voor wie vanaf de telefoon online gaat, de MTS Connect-tarieven zijn erg populair. MTS-iPad ". Er verschijnen voortdurend nieuwe tarieven - momenteel schakelen abonnees bijvoorbeeld over op het "verse" tarief "Super-zero". Tarieven moeten periodiek worden gewijzigd, waarbij een meer geschikte wordt gekozen.

Hoe het MTS-tarief op internet te wijzigen
Hoe het MTS-tarief op internet te wijzigen

Het is nodig

telefoon aangesloten op MTS; computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt overstappen naar een ander tariefplan zonder op te staan van uw bureaublad. Op de officiële website van het MTS-bedrijf is er een sectie "Privéklanten" met een subsectie "Tarieven en kortingen voor oproepen". Op de pagina met een overzicht van alle tarieven vind je een speciale tariefcalculator waarmee iedereen op dit moment voor zichzelf het beste tarief kan berekenen.

Stap 2

Nadat de MTS-klant op de knop "Tarief selecteren" heeft geklikt, moet hij in elektronische vorm zijn huidige uitgaven voor mobiele communicatie gedurende de maand, het aantal oproepen per dag en hun duur, de "routebeschrijvingen" van oproepen (naar MTS-telefoons of naar de telefoons van andere abonnee-operators), het geschatte aantal sms- en mms-berichten, informatie over het gebruik van mobiel internet, enz. Daarna berekent het systeem de gegevens en kan de MTS-abonnee het meest geschikte tariefplan kiezen uit de aangeboden tarieven.

Stap 3

Elk tarief, zelfs "gearchiveerd", wordt in detail beschreven op de officiële website van MTS. Het maandbedrag, de kosten van bellen en berichten, het aanvangssaldo, kortingen, etc. worden aangegeven. Onderaan elke pagina, met een indicatie van een bepaald tarief, worden de prijzen vermeld - hoeveel kost het om over te stappen van een ander tarief van het MTS-bedrijf en hoeveel kost de aansluiting voor degenen die nog niet zijn een abonnee van deze mobiele operator.

Stap 4

Door te klikken op de link “Voor MTS-klanten - overstappen op dit tarief” (met vermelding van de overstapprijs), krijgt u informatie over hoe u het tarief kunt wijzigen. Om dit te doen, moet u een specifieke opdracht op uw mobiele telefoon kiezen of de link verder volgen en het tarief rechtstreeks op de website op internet wijzigen.

Aanbevolen: