Een Nummer Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Van De Zwarte Lijst Verwijderen
Een Nummer Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Video: Een Nummer Van De Zwarte Lijst Verwijderen

Video: Een Nummer Van De Zwarte Lijst Verwijderen
Video: Deutsch A2 / B1 Telefonmenüs, Anrufbeantworter & Ansagen verstehen / German lesson telephone 2024, Mei
Anonim

Het is onaangenaam om jezelf in een situatie te bevinden waarin een vreemde je ergert met constante telefoontjes naar je mobiele telefoon. Om uzelf te beschermen tegen onnodige en vervelende oproepen, is de Black List-service beschikbaar in sommige telefoonmodellen. Maar wat te doen als per ongeluk het nummer van de abonnee die je nodig hebt op je zwarte lijst staat.

Een nummer van de zwarte lijst verwijderen
Een nummer van de zwarte lijst verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een abonneenummer van de zwarte lijst te verwijderen, gaat u naar het hoofdmenu van de telefoon. Open het venster "Instellingen" en zoek de regel "Toepassing". Open hier achtereenvolgens "Oproepen", "Alle oproepen", "Zwarte lijst".

Stap 2

In de zwarte lijst die op het telefoonscherm opent, zie je de namen van al die abonnees die je hier ooit hebt ingevuld. Naast elke naam staat een bordje, bijvoorbeeld een checkbox of een leeg vierkantje. Verwijder dit teken van het nummer dat u nodig heeft. Dit betekent dat de abonnee met dit nummer van de zwarte lijst is verwijderd. Nu kan hij je, net als voorheen, bellen en kun je inkomende oproepen en berichten van hem ontvangen. De volgorde van de beschreven acties kan enigszins verschillen, afhankelijk van de aanpassing van de telefoons.

Stap 3

Er is een andere manier om het nummer van een abonnee van de zwarte lijst van de telefoon te verwijderen. Nogmaals, afhankelijk van het telefoonmodel. Open het oproeplogboek. Houd het nummer ingedrukt van de persoon die u van de zwarte lijst wilt verwijderen. Er verschijnt een menu op het scherm met een lijst van acties die u met dit nummer kunt uitvoeren. Zoek de regel "Verwijderen uit de zwarte lijst" in de lijst. Door erop te klikken, verschijnt er een melding op het telefoonscherm, waarin u informatie vindt dat het abonneenummer succesvol is verwijderd uit de zwarte lijst.

Stap 4

Wees voorzichtig bij het werken met applicaties op uw mobiele telefoon. Maak geen fouten, want dit kan ertoe leiden dat je per ongeluk iemands nummer uit je contacten toevoegt aan de Black List. En zonder het te weten, kunt u een belangrijke en noodzakelijke oproep missen.

Aanbevolen: