Hoe Een Beeline-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beeline-simkaart Via Internet Te Blokkeren
Hoe Een Beeline-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Beeline-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Beeline-simkaart Via Internet Te Blokkeren
Video: Бесплатный интернет 2021 БИЛАЙН!!! 2024, Mei
Anonim

Als de simkaart van uw telefoon die is aangesloten op het Beeline-netwerk verloren, gestolen of per ongeluk beschadigd is, heeft u de mogelijkheid om deze snel te blokkeren en vrijwel onmiddellijk een nieuwe te krijgen, terwijl u uw telefoonnummer, geld op uw account en tariefplan behoudt.

Hoe een Beeline-simkaart via internet te blokkeren
Hoe een Beeline-simkaart via internet te blokkeren

Het is nodig

telefoon aangesloten op het Beeline-netwerk, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Het dienstencomplex van de mobiele operator "Beeline" gaat ervan uit dat het blokkeren van de oude kaart automatisch betekent dat de abonnee exact dezelfde nieuwe krijgt. U kunt echter weigeren een nieuwe simkaart te ontvangen.

Stap 2

Om de Beeline-simkaart te blokkeren, is het in ieder geval noodzakelijk om de werknemers van het bedrijf op de hoogte te stellen. Dit kan door te bellen naar +7 (495) 974-88-88. U kunt de oude kaart ook blokkeren en tegelijkertijd de levering van een nieuwe bevestigen (of weigeren deze te vervangen) op de officiële website van de operator. Om dit te doen, moet u het gedeelte "Online winkel" openen, daar de subsectie "SIM-kaarten vervangen" vinden en in een speciaal formulier uw telefoonnummer invoeren, waarvan u de SIM-kaart wilt blokkeren, contactgegevens (informatie over hoe om contact met u op te nemen na hoe u de simkaart van uw mobiele telefoon kunt blokkeren) en informatie uit het paspoort.

Stap 3

De site geeft aan dat door op de knop "Doorgaan" te klikken tijdens het invoeren van zijn gegevens, de abonnee akkoord gaat met de voorwaarden van het contract. De tekst van het document zelf is ook te lezen op de officiële website van "Beeline". In het bijzonder wordt in de sectie "Servicevoorwaarden" gemeld dat de abonnee bij het indienen van een aanvraag via internet een elektronisch formulier moet invullen om een nieuwe simkaart te ontvangen en de voltooide bestelling aan het einde van de bestelling naar de medewerkers van het bedrijf. Na ontvangst van de informatie moeten de medewerkers van Beeline de klant terugbellen en met hem afspraken maken over het blokkeren van de oude en het ontvangen van een nieuwe simkaart (inclusief de datum en tijd van de simkaartwissel). Bovendien wordt opgemerkt dat de abonnee kan weigeren een nieuwe simkaart te ontvangen of een simkaart bestellen met enkele wijzigingen - kies allereerst een ander tariefplan.

Aanbevolen: