Hoe Mms In Een Megafoon Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Een Megafoon Te Bekijken
Hoe Mms In Een Megafoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms In Een Megafoon Te Bekijken

Video: Hoe Mms In Een Megafoon Te Bekijken
Video: BEMOEIAL valt CAMERAMAN aan en wordt AANGEHOUDEN | Overtreders | KIJK Misdaad 2024, April
Anonim

Voor veel gebruikers van het Megafon-communicatienetwerk komen foto's en videoberichten niet naar de telefoon, maar naar de server van het bedrijf, waarover de gebruiker via sms wordt geïnformeerd. Een dergelijke doorschakeling vindt meestal plaats omdat de telefoon van de abonnee niet is geconfigureerd om MMS-berichten te ontvangen. Dit betekent helemaal niet dat de niet-ontvangen MMS niet kan worden gelezen - ze zijn beschikbaar op de website van het bedrijf.

Hoe mms in een megafoon te bekijken
Hoe mms in een megafoon te bekijken

instructies:

Stap 1

Stuur een verzoek naar de operator om een toegangscode te ontvangen voor uw persoonlijke account op de server van het bedrijf Megafon. Dit kan door een kort servicenummer te bellen.

Stap 2

Ga naar https://mms.megafon.ru/. Voer in het veld "Persoonlijke account" het telefoonnummer in als login en de toegangscode die van de operator is ontvangen als wachtwoord

Stap 3

Als u iets verkeerd heeft ingevoerd, ziet u een inscriptie (boven de invoervelden): Uw bericht-ID en / of wachtwoord is onjuist. Probeer het opnieuw. En dat betekent dat je het opnieuw moet proberen.

Stap 4

De pagina die wordt geopend, toont de gegevens van alle abonnees die u MMS hebben gestuurd, evenals de datums van ontvangst van berichten.

Stap 5

Klik op het tabblad Inbox en selecteer het bericht waarin u geïnteresseerd bent. Klik op "Lezen" of dubbelklik op het bericht en het zal zich ontvouwen als een foto- of videobestand.

Stap 6

Vanaf dezelfde pagina kunt u een antwoord MMS-bericht verzenden. Selecteer het tabblad "Antwoord" en voeg de gewenste afbeelding toe - dit kan een bestand zijn van een computer, telefoon (indien aangesloten op een computer) of van het World Wide Web.

Stap 7

U kunt ook weigeren om de diensten van de site te gebruiken, hiervoor volstaat het om MMS in de telefoon in te stellen. Stuur een verzoek naar de operator en, afhankelijk van de details van uw tariefplan, zal hij u stapsgewijze instructies voor het instellen sturen, soms is het voldoende om een sms-bericht naar een kort servicenummer te sturen.

Stap 8

U kunt MMS-berichten niet alleen naar de nummers van mobiele operators sturen, maar ook naar e-mail, hiervoor geeft u, nadat u de site hebt ingevoerd, in het gedeelte "Aan" niet het mobiele nummer, maar het e-mailadres op.

Aanbevolen: