Hoe Nokia Gprs-internet In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia Gprs-internet In Te Stellen
Hoe Nokia Gprs-internet In Te Stellen

Video: Hoe Nokia Gprs-internet In Te Stellen

Video: Hoe Nokia Gprs-internet In Te Stellen
Video: Aircel 2G - 3G Create Nokia Personal Access point GPRS Internet Settings 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers gebruiken mobiele telefoons om toegang te krijgen tot internet. Het probleem is dat u de netwerktoegangsparameters correct moet configureren. Dit proces kan op verschillende manieren worden gedaan.

Hoe Nokia Gprs-internet in te stellen
Hoe Nokia Gprs-internet in te stellen

instructies:

Stap 1

Als u een mobiele telefoon van Nokia gebruikt, schakelt u deze in, opent u het hoofdmenu en gaat u naar het item "Instellingen". Zoek en open het menu "Configuratie" of "Internet". Navigeer naar Persoonlijke configuratie-instellingen.

Stap 2

Als er geen items zijn in het menu dat wordt geopend, klikt u op de knop "Toevoegen" en voert u een willekeurige naam in voor de nieuwe configuratie van internettoegang. Markeer het gemaakte item en druk op de knop "Selecteren" of "Wijzigen".

Stap 3

Accountnaam openen. Vul hierin de gewenste waarde in. Klanten van de operator "Megafon" moeten de naam Megafon invoeren. Laat de items "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" leeg. Zoek "Met voorkeurstoegangspunt" en stel dit in op "Nee".

Stap 4

Open het menu Instellingen toegangspunt. Stel in de kolom "Proxy" de waarde in op "Uitgeschakeld". Ga naar het menu Kanaalinstelling. Open het Packet Data Access Point en voer de gewenste waarde in, bijvoorbeeld internet.megafon.ru. Selecteer in het veld Netwerktype de optie IPv4. Open het item "Verificatietype" en stel de waarde in op "Normaal". Laat de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord leeg. Sla de instellingen op en keer terug naar het menu Persoonlijke configuratie.

Stap 5

Open de herziene configuratie en stel de optie "Ja" in het veld "Met voorkeurstoegangspunt" in. Open het menu Standaardconfiguratie-instellingen en selecteer het eerder geconfigureerde profiel. Sla de setpoints op en start de mobiele telefoon opnieuw op. Probeer een internetbrowser of een standaard hulpprogramma voor netwerktoegang te openen.

Stap 6

Specificeer vooraf de exacte waarden van het toegangspunt, gebruikersnaam en wachtwoord op de website van uw operator. Zorg ervoor dat u GPRS gebruikt en niet WAP. Het is beter om de mogelijkheid om via WAP toegang tot het netwerk te krijgen helemaal uit te schakelen.

Aanbevolen: