Hoe U Gratis Sms Kunt Schrijven Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Sms Kunt Schrijven Vanaf Uw Telefoon
Hoe U Gratis Sms Kunt Schrijven Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Gratis Sms Kunt Schrijven Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U Gratis Sms Kunt Schrijven Vanaf Uw Telefoon
Video: HOW TO SEND FREE/SMS TEXT MESSAGE TO ANY NUMBER ALL NETWORKS|SEND FREE SMS INTERNATIONALLY & LOCALLY 2024, Mei
Anonim

Short message service (sms) is een betaalbaar communicatiemiddel. Wanneer het account echter een minimumbedrag heeft, kan het verzenden van een bericht moeilijk zijn. In dit geval kunt u een van de gratis sms-verzendmethoden gebruiken.

Hoe u gratis sms kunt schrijven vanaf uw telefoon
Hoe u gratis sms kunt schrijven vanaf uw telefoon

instructies:

Stap 1

Start uw mobiele webbrowser. Ga hiervoor naar het telefoonmenu en zoek het item "Internet" als u een standaardbrowser gebruikt. Als u een van de webbrowsertoepassingen van derden gebruikt, start u deze. In de regel bevindt het zich in het menu-item "Toepassingen".

Stap 2

Typ in de adresbalk het websiteadres van de mobiele provider naar wiens nummer je een bericht wilt sturen en wacht tot de pagina is geladen. Als u het webadres van de operator niet weet, gebruik dan een van de zoekmachines: typ de naam van de operator in de zoekbalk en klik op de knop "Zoeken". De gewenste site zal een van de eerste resultaten zijn. Ga ernaar toe.

Stap 3

Zoek de link "SMS versturen" op de website. Klik erop. Voer op de pagina die wordt geopend het nummer in van de abonnee waarnaar u het bericht wilt verzenden, direct de berichttekst en codetekens (om ze weer te geven, moet u de weergave van afbeeldingen in de mobiele browser inschakelen). Vink desgewenst het vakje aan naast "Cyrillische tekens converteren naar Latijn" (afhankelijk van de site van de operator kan de naam anders zijn). Klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 4

U kunt ook een bericht verzenden met speciale mobiele applicaties, bijvoorbeeld Mail. Ru Agent (een account op mail.ru is vereist voor de werking ervan). Download de app van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer deze op uw mobiele telefoon als deze nog niet is geïnstalleerd. Start het op.

Stap 5

Selecteer het contact waarnaar u een bericht wilt sturen, klik op de knop "Acties" en vervolgens op "Sms verzenden". Schrijf in het daarvoor bestemde veld de tekst van het bericht, klik op de knop "Acties" en vervolgens op "Verzenden".

Stap 6

Als de lijst met contacten leeg is of er is er geen nodig, voeg dan zelf het gewenste contact toe of importeer de lijst met contacten op de mobiele telefoon. Om dit te doen, drukt u op de knop "Menu", vervolgens op "Contacten" en "Telefooncontacten importeren". Dan kun je een bericht sturen.

Aanbevolen: