Hoe Een Bericht Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bericht Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven
Hoe Een Bericht Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Bericht Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Een Bericht Van Computer Naar Telefoon Te Schrijven
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Heel vaak gebeurt het dat er geen manier is om contact op te nemen met een persoon wanneer dit nodig is. Stuur sms van computer naar telefoon. Het is niet alleen handig, maar ook helemaal gratis.

Hoe een bericht van computer naar telefoon te schrijven
Hoe een bericht van computer naar telefoon te schrijven

Het is nodig

computer, internet, ICQ, Skype

instructies:

Stap 1

Online gaan. Als u niet bent verbonden met het netwerk, kunt u geen sms-berichten verzenden. Alleen kan de computer je helaas nergens mee helpen. Wanneer u bent verbonden met internet, kunt u kiezen welke methode voor het verzenden van sms voor u handiger is.

Stap 2

Gebruik een tussensite. Typ de zin "sms verzenden" in het zoekvak. De zoekmachine zal een groot aantal sites retourneren die deze service aanbieden. Kies er een van. Geef in de speciaal daarvoor bestemde regel aan naar welk nummer u het bericht wilt sturen. Voer vervolgens het bericht zelf in. De meeste sites hebben een kleine afbeelding met cijfers of letters. Voer ze in om te bevestigen dat u een mens bent. Klik op de knop "Verzenden". Contact opnemen met intermediaire sites is echter niet de beste manier. Het bericht wordt mogelijk niet altijd afgeleverd, en als dat wel het geval is, is niet bekend wat er meer in zal zitten: tekst of reclame. Het is beter om rechtstreeks met mobiele operators te werken.

Stap 3

Ga naar de officiële website van de mobiele operator. Zoek het gedeelte 'Sms verzenden'. Voer het abonneenummer, berichttekst, code uit de afbeelding in en klik op "Verzenden". Nadat uw bericht is verzonden, kunt u de bezorgstatus controleren.

Stap 4

Stuur sms via ICQ. Als je dit programma gebruikt en de persoon naar wie je een bericht wilt sturen staat in je contactenlijst, stuur dan een sms met het programma. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op de naam van de contactpersoon, selecteer het tabblad "SMS", voer het bericht in het daarvoor bestemde venster in en klik op "Verzenden". Het is alleen mogelijk om op deze manier een bericht te verzenden als de contactpersoon een mobiel telefoonnummer heeft opgegeven.

Stap 5

Stuur een bericht via Skype. Als u geld op de rekening heeft staan, dubbelklik dan op het contact waarin u geïnteresseerd bent, voer de tekst in en klik op de knop "Sms verzenden".

Aanbevolen: