Hoe Mega-sms Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mega-sms Uit Te Schakelen
Hoe Mega-sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mega-sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mega-sms Uit Te Schakelen
Video: Макс и его поведение 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van bepaalde functies van mobiele operators gebeurt direct wanneer u hen een verzoek stuurt of contact opneemt met een ondersteuningsmedewerker.

Hoe mega-sms uit te schakelen
Hoe mega-sms uit te schakelen

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Start uw "Servicegids" en zoek de operator "Megafon" in de lijst met services die aan uw nummer zijn gekoppeld. Selecteer "Mega-SMS" onder hen en schakel het uit met behulp van de menu-aanwijzingen. U kunt dit doen in gevallen waarin u bepaalde aanvullende diensten van uw mobiele provider moet toevoegen of verwijderen. Het is veel handiger dan te wachten op een reactie van technische ondersteuningsspecialisten of speciale combinaties te onthouden om zelf een dienst toe te voegen of te annuleren.

Stap 2

U kunt verbinding maken met de Service Guide door een USSD-verzoek te maken op * 105 * 01 # en vervolgens op de belknop te drukken. Maak vervolgens, volgens de instructies in het menu, verbinding met de service en leer de basiscommando's voor het beheren van de functies.

Stap 3

Neem zelf contact op met de technische ondersteuning van de Megafon-operator door het nummer te bellen vanaf een vaste telefoon 5054488, vanaf een mobiele telefoon - 555 of 500. Als u met een specialist praat, geef dan de reden van de oproep aan en zeg dat u wilt activeren of deactiveren een bepaalde dienst, in dit geval is het Mega-SMS . Wacht tot het ondersteunend personeel de functie heeft uitgeschakeld. Deze methode is niet erg handig, omdat je soms lang moet wachten op een reactie van de operator.

Stap 4

Gebruik speciale combinaties om bepaalde operatordiensten te beheren. U kunt ze bekijken op de officiële website van het Megafon-bedrijf in de sectie Services: https://www.megafon.ru/services/. Daar kunt u ook informatie lezen over huidige kortingen, promoties en ander nieuws van het bedrijf dat u van dienst is, evenals informatie over het aansluiten of loskoppelen van andere services die momenteel beschikbaar zijn op basis van uw locatie. Deze site bevat ook speciale servicecodes voor het beheren van services via sms en verzoeken.

Aanbevolen: