Een Beeline-nummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Beeline-nummer Bellen
Een Beeline-nummer Bellen

Video: Een Beeline-nummer Bellen

Video: Een Beeline-nummer Bellen
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, April
Anonim

Nummers van mobiele operators hebben hun eigen onderscheidende kenmerken, namelijk de codes die achter de landidentificatie worden geschreven. Zorg ervoor dat u de kiesregels gebruikt wanneer u belt.

Een Beeline-nummer bellen
Een Beeline-nummer bellen

instructies:

Stap 1

Als u vanaf een mobiele telefoon moet bellen naar het opgegeven nummer van een Beeline-abonnee wiens abonnee zich in Rusland bevindt, voert u +7 in op uw telefoon en geeft u vervolgens de ID op. Het kan 903, 905, 906, 961 zijn, enzovoort. Dit wordt gevolgd door de invoer van het telefoonnummer zelf. Wees voorzichtig, aangezien mobiele telefoonnummers nogal eens veranderen, zorg er dus voor dat het nummer van de gebelde partij actief is.

Stap 2

Als u vanaf een vaste telefoon naar het telefoonnummer van een abonnee van het bedrijf "Beeline" moet bellen, drukt u eerst op 8, wacht u op de kiestoon en voert u de operator-ID in en vervolgens het telefoonnummer van de abonnee. Houd er rekening mee dat om vanaf een vaste telefoon naar nummers van mobiele operators te kunnen bellen, het nodig is dat de acht niet is geblokkeerd bij het telefoonbedrijf, anders is het niet mogelijk om te bellen.

Stap 3

Om te bellen of sms'en of mms'en naar een Beeline-abonnee wiens nummer is geregistreerd in een van de buurlanden, voert u de code van dit land in en zet u er een plusje voor. Voer vervolgens de identificatie van de mobiele communicatie "Beeline" en het telefoonnummer zelf in. Houd er rekening mee dat de ontvanger van een bericht of een inkomende oproep zich op dit moment in het dekkingsgebied moet bevinden, anders is de oproep niet mogelijk.

Stap 4

Om telefoonnummers van andere operators in te voeren, gebruikt u dezelfde kiesregels - voor Rusland vóór de identifier 8 of +7, voor andere landen - "+ (landcode)", dan de operator-ID en het nummer zelf. U kunt erachter komen of het nummer van een bepaalde operator is door speciale thematische sites en forums te gebruiken. U kunt de informatie ook bekijken op de officiële websites van mobiele operators.

Aanbevolen: