Firmware Updaten Samsung S5230

Inhoudsopgave:

Firmware Updaten Samsung S5230
Firmware Updaten Samsung S5230

Video: Firmware Updaten Samsung S5230

Video: Firmware Updaten Samsung S5230
Video: samsung gt s5230 firmware Tutorial part 1/2 HD 2024, Maart
Anonim

Het bijwerken van de firmware van een mobiele telefoon stabiliseert de werking ervan. De praktijk leert dat het installeren van een nieuwe firmwareversie de fouten van eerdere programma's verhelpt, wat belangrijk is bij actief gebruik van een mobiel apparaat.

Firmware updaten Samsung s5230
Firmware updaten Samsung s5230

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Multiloader.

instructies:

Stap 1

Bereid eerst uw mobiele telefoon voor op de firmware-upgradeprocedure. Als u met de Samsung s5230-telefoon werkt, plaatst u er een nieuwe simkaart in. Dit is geen vereiste procedure, maar het vermindert het risico op een knipperende storing die wordt veroorzaakt door een oproep naar het apparaat.

Stap 2

Laad de batterij van uw mobiele telefoon op. Dit is een uiterst belangrijk punt, omdat het apparaat tijdens de firmwareprocedure moet worden losgekoppeld van de netvoeding.

Stap 3

Download de firmwarebestanden. Gebruik het officiële forum voor mobiele apparaten van Samsung om ze te vinden. Download de MultiLoader 5-toepassing van deze bron.

Stap 4

Verbind je mobiele telefoon met je computer of laptop. Om de veiligheid van het apparaat tijdens het knipperen te garanderen, gebruikt u de originele USB-kabel die bij het apparaat is geleverd.

Stap 5

Nadat het systeem de mobiele telefoon heeft gedetecteerd, start u de MultiLoader-toepassing. In het eerste dialoogvenster moet u het platformtype specificeren. Kies voor een Samsung s5230-telefoon het type BRCM2133.

Stap 6

Zet de mobiele telefoon in de firmware-downloadmodus. In jouw geval moet je de volume omhoog/omlaag en aan/uit-knoppen ingedrukt houden. Wacht tot het downloadbericht op het telefoonscherm verschijnt.

Stap 7

Keer terug naar MultiLoader en klik op de knop Port Search. Wanneer de gebruikte USB-poort wordt weergegeven in het toepassingsvenster, klikt u op de knop Volledige download om de gelijknamige modus te activeren.

Stap 8

Voeg nu de firmwarebestanden één voor één toe aan elke categorie. Om dit te doen, klikt u op de knoppen Bladeren die zich tegenover de beschrijving van het bestandstype bevinden. De gegevens waarin u geïnteresseerd bent, bevinden zich in de mappen Calset en Bootfiles.

Stap 9

Druk op de knop Downloaden om de firmware-upgradeprocedure te starten. De telefoon zal meerdere keren automatisch opnieuw opstarten. Reset de apparaatparameters door de code * # 1234 # in te voeren.

Aanbevolen: