Een Samsung-tv Updaten

Inhoudsopgave:

Een Samsung-tv Updaten
Een Samsung-tv Updaten

Video: Een Samsung-tv Updaten

Video: Een Samsung-tv Updaten
Video: How to update Samsung TV Firmware/Software via USB 2024, April
Anonim

Samsung tv-ontwerpers brengen vaak nieuwe firmwareversies uit voor deze apparaten. Het installeren van bijgewerkte software verbetert de kwaliteit van de apparatuur en breidt de functionaliteit uit.

Een Samsung-tv updaten
Een Samsung-tv updaten

Het is nodig

  • - Geheugenkaart;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële Samsung-website. Open de downloadcategorie en vul het formulier in. Zorg ervoor dat u de exacte modelnaam van uw tv controleert. Ga naar de lijst met beschikbare bestanden.

Stap 2

Klik op de knop Downloads en documentatie. Open het tabblad "Firmware". Download de nieuwste software die beschikbaar is op de website.

Stap 3

Begin met het voorbereiden van uw USB-station. Hieruit wordt de firmware-update uitgevoerd. Zorg ervoor dat de tv informatie van een schijf van dit formaat kan lezen.

Stap 4

Formatteer de flashkaart. Gebruik het FAT16- of FAT32-bestandssysteem. Veel tv-modellen werken niet met NTFS-structuur in de context van firmware-update. Open het gedownloade bestand van de site. Het zou een zelfuitpakkend archief moeten zijn. Pak de bestanden uit naar de hoofdmap van de schijf.

Stap 5

Verwijder de flashkaart uit de computer. Sluit het apparaat aan op de uitgeschakelde tv. Schakel de apparatuur in en wacht tot het scannen van de USB-flashdrive is voltooid. Het is vermeldenswaard dat als er een USB-poort is gemarkeerd met Serv in de tv-behuizing, u deze moet gebruiken.

Stap 6

Zodra de firmwarebestanden automatisch zijn gedetecteerd, verschijnt een nieuw menu waarin u wordt gevraagd de firmware bij te werken. Druk met de afstandsbediening op de knop "Ja".

Stap 7

Als de tv zoals gewoonlijk is ingeschakeld, opent u zelf het servicemenu en gaat u naar het item "Software-update". Selecteer de poort waarop de flashkaart is aangesloten.

Stap 8

Wacht tot de tv automatisch wordt uitgeschakeld. Verwijder het USB-opslagapparaat van het apparaat. Zet de tv aan en zorg ervoor dat de apparatuur stabiel staat.

Aanbevolen: