Firmware Updaten Via De Telefoon

Inhoudsopgave:

Firmware Updaten Via De Telefoon
Firmware Updaten Via De Telefoon

Video: Firmware Updaten Via De Telefoon

Video: Firmware Updaten Via De Telefoon
Video: Performing Cisco IP Phone enterprise firmware upgrade via TFTP server 2024, April
Anonim

Het wijzigen van de software van een mobiele telefoon is een proces waarmee u nieuwe functies kunt toevoegen of eenvoudig de werking van het apparaat kunt verbeteren. Het is belangrijk om te begrijpen dat de telefoon goed moet worden voorbereid op het firmwareproces om mogelijke problemen te voorkomen.

Firmware updaten via de telefoon
Firmware updaten via de telefoon

instructies:

Stap 1

Als u geen niet-geverifieerde software op uw mobiele telefoon wilt installeren, gebruikt u het hulpprogramma waarmee u firmware kunt downloaden van de officiële website van de fabrikant. Voor Nokia-telefoons kunt u het beste de Nokia Software Updater gebruiken. Download dit programma van https://www.nokia.com/en-us/. Installeer het en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Bereid uw mobiele telefoon voor op een softwarewijziging. Sla alle belangrijke gegevens op door deze uit het telefoongeheugen te kopiëren. Verwijder de flashkaart. Laad de batterij van het apparaat op tot minimaal 50%. Anders kan de telefoon tijdens het knipperen worden uitgeschakeld, wat tot schade kan leiden.

Stap 3

Download de firmwareversie die u nodig hebt van de site https://allnokia.ru/firmware. Doe voorzichtig! Gebruik geen software die is ontworpen voor andere telefoonmodellen. Pak het archief uit in een willekeurige lege map.

Stap 4

Open de map waarin u de bestanden uit het archief hebt uitgepakt en navigeer naar de map Producten. Kopieer de inhoud naar de map vplswww.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite. Het moet zich in de map bevinden waar u de toepassing Nokia Software Updater hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Sluit de telefoon met een USB-kabel op de computer aan en voer het NSU-hulpprogramma uit. Klik in het nieuwe venster op de knop "Start". Na een tijdje verschijnt er een nieuw menu. Dit betekent dat de telefoon is gedetecteerd door het hulpprogramma. Klik volgende". Herhaal deze stap nog een paar keer wanneer de juiste vensters verschijnen. Klik ten slotte op de knop "Bijwerken". Wacht tot het software-upgradeproces is voltooid.

Stap 6

Koppel uw mobiele telefoon los van uw computer en start deze opnieuw op. Controleer de functionaliteit van het apparaat.

Aanbevolen: