Hoe Samsung Galaxy S2 Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Galaxy S2 Te Updaten
Hoe Samsung Galaxy S2 Te Updaten

Video: Hoe Samsung Galaxy S2 Te Updaten

Video: Hoe Samsung Galaxy S2 Te Updaten
Video: Update Samsung Galaxy S2 to Android 4.1.2 Jelly Bean 2024, April
Anonim

Updates voor de Samsung Galaxy S2-smartphone kunnen de prestaties van het besturingssysteem van het apparaat aanzienlijk verbeteren en nieuwe functies aan het apparaat zelf toevoegen. De update kan via Wi-Fi worden uitgevoerd vanuit het telefoonmenu of door verbinding te maken via een computer.

Hoe Samsung Galaxy S2 te updaten
Hoe Samsung Galaxy S2 te updaten

instructies:

Stap 1

Als u wilt updaten via Wi-Fi of 3G vanaf uw apparaat, maakt u verbinding met een draadloze hotspot of stelt u uw mobiele internetverbinding in. Ga na het verbinden naar het gedeelte "Instellingen" van het apparaat vanuit het hoofdscherm van het apparaat.

Stap 2

Gebruik daarna de optie "Over de telefoon" en selecteer het item "Software-update". Nadat u op deze regel hebt geklikt, wordt er gezocht naar beschikbare systeemupdates voor het apparaat. Als er Android-versie-updates zijn gevonden op de Samsung-server, begint het downloaden en installeren.

Stap 3

Wacht tot het updatepakket is uitgepakt en gedownload en raak de telefoon niet aan totdat de procedure is voltooid en u een melding ontvangt dat de bewerking is voltooid. Om er zeker van te zijn dat de updates zijn geïnstalleerd, kunt u teruggaan naar het gedeelte "Instellingen" - "Over de telefoon" van het apparaat om opnieuw te controleren op nieuwe softwareversies. Als er geen updates worden gevonden, beschikt uw telefoon al over de nieuwste software.

Stap 4

Om updates via een computer te installeren, downloadt u het programma Samsung Kies van de officiële website van uw telefoonfabrikant of gebruikt u de schijf die bij het apparaat is geleverd.

Stap 5

Sluit na de installatie de telefoon aan op de computer in de softwaremodus en wacht tot de benodigde stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, voer daarna het programma uit en wacht tot de telefoon in het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 6

Ga naar het gedeelte "Updates" en het programma begint automatisch te controleren op beschikbare Android-versies. Als er een nieuwe versie van de software wordt gevonden, begint de computer de update te installeren. Koppel uw Galaxy S2 niet los van de USB-poort totdat u een melding ontvangt dat de nieuwste software op uw telefoon is uitgepakt.

Stap 7

Na het voltooien van de procedure kunt u het apparaat loskoppelen van de computer en handmatig controleren op updates via het menu-item "Instellingen" - "Over de telefoon" - "Updates". Galaxy S2-firmware-update voltooid.

Aanbevolen: