Android Updaten In Samsung Galaxy Samsung

Inhoudsopgave:

Android Updaten In Samsung Galaxy Samsung
Android Updaten In Samsung Galaxy Samsung

Video: Android Updaten In Samsung Galaxy Samsung

Video: Android Updaten In Samsung Galaxy Samsung
Video: Samsung Galaxy S5 Android 6.0 Update Tutorial Guide - How to step by step 2024, April
Anonim

De Galaxy-smartphones van Samsung kunnen worden bijgewerkt naar een nieuwe softwareversie via het menu van het apparaat of door verbinding te maken met een computerprogramma dat fungeert als updatemanager voor het apparaat. De bewerking kan vrijwel direct na het uitbrengen van een nieuwe versie van de software worden uitgevoerd.

Android updaten in Samsung Galaxy samsung
Android updaten in Samsung Galaxy samsung

instructies:

Stap 1

Ga naar het instellingengedeelte van uw Samsung Galaxy door het pictogram "Instellingen" te selecteren, dat zich in het hoofdmenu van het apparaat bevindt. In de lijst met beschikbare opties om te wijzigen, scrolt u omlaag om het gedeelte 'Over het apparaat' te selecteren, dat informatie over uw apparaat en de nieuwste systeemupdates bevat.

Stap 2

Selecteer in het scherm dat verschijnt het item "Systeemupdate", nadat u erop hebt geklikt, begint de telefoon automatisch te zoeken naar de benodigde updates. Voordat u de procedure uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u een permanente internetverbinding hebt geactiveerd via Wi-Fi of 3G (4G).

Stap 3

De smartphone maakt automatisch contact met de updateserver en installeert de benodigde bestanden als er nieuwe softwareversies beschikbaar zijn. Wanneer u wordt gevraagd om de installatie te starten, voer dan geen bewerkingen uit op de telefoon totdat de procedure is voltooid. Na het einde van de procedure ontvangt u een overeenkomstige melding op het scherm van het apparaat.

Stap 4

Het updaten van Android-software kan ook via een computer. Installeer Samsung PC Kies door het te downloaden van de officiële Samsung-website. Sluit na de installatie uw telefoon aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Selecteer bij het kiezen van een verbindingsmethode de optie Mediamodus op het telefoonscherm.

Stap 5

Voer PC Kies uit op het systeem. Na het einde van het zoeken naar de telefoon, begint het programma automatisch te controleren op nieuwe softwareversies voor uw apparaat. Als er updates zijn, ziet u een bijbehorende melding, waarna het downloaden en installeren van de nieuwe versie van Android begint. Voer geen acties uit op de telefoon totdat de update is voltooid.

Aanbevolen: