Android Market Updaten

Inhoudsopgave:

Android Market Updaten
Android Market Updaten

Video: Android Market Updaten

Video: Android Market Updaten
Video: Как обновить версию Play Store | 2021 г. 2024, April
Anonim

De Android Market-portal biedt verschillende programma's voor gebruikers van mobiele telefoons en pc-tablets met het Android-besturingssysteem. De applicatie biedt noviteiten die interessant zijn voor gokkers, nieuwsconsumenten of gespecialiseerde programma's voor specialisten (het spectrum omvat gebieden van design tot financiën), online communicatie, enz. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, moet deze dienst bewaard in de meest recente »Versie.

Android Market updaten
Android Market updaten

Het is nodig

Besturingssysteem "Android", applicatie "Android Market", Internet

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u bepalen welke versie van de applicatie u gebruikt. Ga hiervoor naar het telefoonmenu en selecteer "Instellingen". Zoek daar het item "Toepassingen" en ga naar het gedeelte "Toepassingsbeheer". Als uw apparaat een Android-besturingssysteem versie 2.2 of hoger heeft, selecteert u in de bovenstaande applicatie het tabblad "Alles". Als u OS-versie 2.1 en eerder gebruikt, is het verdere overgangsschema "Menu" - "Filter" - "Alle".

Stap 2

In het geopende tabblad "Alles", scrolt u naar beneden en selecteert u "Markt" of "Play Store", onder de naam van de service ziet u het versienummer van uw applicatie. Als uw elektronische apparaat "Android" versie 2.2 en hoger gebruikt, moet deze softwareleverancier automatisch updaten naar "Google Play Store".

Stap 3

Als het elektronische product Android 2.1 of eerder gebruikt, wordt de Android Market-applicatie niet bijgewerkt naar Google Play. Bepaal de exacte versie van uw "besturingssysteem": ga in het telefoonmenu naar de volgende tabbladen "Instellingen" - "Over de telefoon" - "Software-informatie". De laatste alinea geeft de versie van uw besturingssysteem aan. Als u het "oude" systeem gebruikt, maakt u in de toekomst kennis met nieuwe producten en koopt u verschillende programma's in de "Android Market", die niet is bijgewerkt naar "Google Play".

Om een traditionele softwareleverancier up-to-date te houden, moet u het volgende doen: start de applicatie, ga naar het hoofdscherm, neem een pauze van 5-10 minuten, waarin de Market automatisch zijn werk zal updaten. Na het opnieuw opstarten is deze service klaar om te werken.

Stap 4

Om Google Play te gebruiken, moet u een persoonlijk Google-account aanmaken. U kunt zich in een paar eenvoudige stappen in dit systeem registreren. Eerst moet u een e-mail maken op de Google-site. Het einde van dit bericht moet gmail.com zijn. Als u al e-mail van dit type heeft, kunt u deze bij het registreren van een account in "Google Play" invoeren. Nu moet u een wachtwoord bedenken en uw registratie bevestigen. Om dit te doen, moet u een brief per post ontvangen en de link volgen die in de tekst wordt vermeld. Google Play kan tijdens de registratie om uw betaalkaartgegevens vragen. U hoeft niet bang te zijn om deze gegevens in te voeren. Zo bevestigt het systeem de authenticiteit van uw account en slaat het gegevens op die nodig kunnen zijn bij het kopen van betaalde inhoud. De Play Store heeft een enorm aantal zowel gratis als betaalde applicaties. Bovendien hebben zelfs veel gratis producten betaalde inhoud.

Stap 5

Als u de applicatie hebt bijgewerkt naar de "Google Play Store" -versie, hoeft u de applicatie-update in de toekomst in de regel niet te beheren. Het zal op zichzelf draaien, op de achtergrond, zonder herinstallatiemeldingen. Maar automatische app-updates zijn niet de enige manier. Hoewel het als het meest populair wordt beschouwd en op de meeste apparaten met Android OS werkt op een aantal aangepaste firmware (zoals CyanogenMod of MIUI) en strings. Maar meestal wordt de Play Store op Chinese smartphones en tablets met aangepaste firmware niet automatisch bijgewerkt. Hoewel de "Google Play Store" zelfs zonder updates kan werken, spreekt de nieuwste versie altijd over het verminderen van fouten in de applicatie. Daarom is het beter om een handmatige update uit te voeren.

Stap 6

Om bij te werken naar de nieuwste versie van Google Play Store, start u deze eerst op uw apparaat. Ga nu naar het menu "Instellingen" en selecteer "Toepassingen". Nu moet je naar het gedeelte "Applicatiebeheer" gaan waar alle informatie over applicaties wordt weergegeven, evenals controle vindt plaats in de instellingen van alle applicaties die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Zoek in de lijst die wordt geopend het pictogram met de tas, waarnaast "Play Store" staat en klik erop. Basisinformatie over de toepassing wordt geopend. Onder zijn naam zouden er gegevens moeten staan over de laatste update. Als er een nieuwere versie is, zal het systeem aanbieden om de applicatie bij te werken. Deze updatemethode is relevant voor Android 6.0.1 en hoger. Deze versie biedt naast handmatige updates ook de mogelijkheid om de vereiste applicatie automatisch te updaten. Ga hiervoor in het gedeelte 'Over de Play Store-app' naar het gedeelte gegevensgebruik. Ga nu naar de subsectie "Toepassingsinstellingen bekijken" en vink het vakje naast het item "Automatisch bijwerken" aan. Hier kunt u ook meldingen koppelen over de beschikbaarheid van updates en te weten komen op welk type internetverbinding u de Play Store kunt updaten.

Beeld
Beeld

Stap 7

Als uw Android-versie lager is dan 6.0.1, moet u om de Play Store bij te werken ook naar de Application Manager gaan en daar de vereiste applicatie vinden. Nu hoeft u alleen nog maar naar de sectie "Assemblageversie" te gaan. Als u erop klikt, wordt er automatisch een download gestart als er een nieuwe versie beschikbaar is. Anders wordt u geïnformeerd dat de update niet vereist is. U kunt hier ook bestaande applicatie-updates verwijderen.

Beeld
Beeld

Stap 8

U kunt de Google Play Store rechtstreeks vanuit de applicatie bijwerken. Om dit te doen, zet u het aan en opent u het menu aan de linkerkant. Ga in de weergegeven lijst naar het gedeelte 'instellingen' en klik op het gedeelte 'Play Store-versie'. Als er een latere versie beschikbaar is, wordt de update gestart. Na het updaten van de versie van de applicatie is het raadzaam om je telefoon of tablet opnieuw op te starten voor optimale prestaties.

Aanbevolen: