De Nokia-headset Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Nokia-headset Inschakelen
De Nokia-headset Inschakelen

Video: De Nokia-headset Inschakelen

Video: De Nokia-headset Inschakelen
Video: Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-905i 2024, Maart
Anonim

Nokia-headsets zijn zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar. Meestal zijn beide inbegrepen in het pakket van het mobiele apparaat, maar alles kan afhankelijk zijn van het model. Ze mogen ook apart verkocht worden.

Hoe de headset aan te zetten
Hoe de headset aan te zetten

Noodzakelijk

  • - koptelefoon;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Als u een gewone bedrade Nokia-headset hebt, sluit u deze aan op uw mobiele telefoon en selecteert u in de opties die op het scherm worden weergegeven het verbindingstype 'Headset' als deze niet automatisch wordt geïnstalleerd.

Stap 2

Wanneer u een draadloze Nokia-headset gebruikt, moet u ervoor zorgen dat zowel de headset als uw mobiele telefoon voldoende batterijvermogen hebben om een Bluetooth-gesprek te ondersteunen.

Stap 3

Schakel de Bluetooth-functie op beide apparaten in, in de telefoon gebeurt dit in het menu Verbindingen, in de headset - door een van de knoppen met het activeringspictogram van het apparaat ingedrukt te houden. Start daarna een zoekopdracht in het telefoonmenu.

Stap 4

Zoek uw draadloze headset in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten binnen bereik en koppel ermee in audioapparaat- of headsetmodus. Houd echter op de Nokia-headset zelf de verbindingsknop ingedrukt totdat er verbinding tot stand is gebracht.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u ook een draadloze Nokia-headset kunt gebruiken om te koppelen met Bluetooth-compatibele mobiele telefoons van andere fabrikanten op dezelfde manier als voor Nokia-apparaten.

Stap 6

Als je een bedrade headset van Nokia wilt gebruiken in mobiele telefoons van andere fabrikanten, let dan op de afstemming van de connectoren. Zelfs als de apparaten bij elkaar passen, is het goed mogelijk dat ze niet kunnen worden gedeeld.

Stap 7

Als u gehoorproblemen ondervindt bij het aansluiten van een bedrade Nokia-headset op uw mobiele apparaat, drukt u op de grote knop op de microfoon. Als, wanneer u drukt, de stem van de andere partij beter wordt gehoord en wanneer u de knop loslaat, de storing opnieuw verschijnt, is het goed mogelijk dat u een incompatibele headset gebruikt. Je moet het vervangen.

Aanbevolen: