Nokia 6300 . Inschakelen

Inhoudsopgave:

Nokia 6300 . Inschakelen
Nokia 6300 . Inschakelen

Video: Nokia 6300 . Inschakelen

Video: Nokia 6300 . Inschakelen
Video: Nokia 6300 4G: возвращение в никуда! 2024, April
Anonim

De Nokia 6300 mobiele telefoon is een stijlvolle candybar met een 2 megapixel camera, video-opname, audiospeler, Bluetooth en een standaard set zakelijke applicaties. De behuizing van de handset en een deel van het voorpaneel, gemaakt van mat zilverkleurig metaal, geven het apparaat stevigheid, en de schermrand en het paneel boven de achterkant van glanzend plastic benadrukken de moderniteit van het model. Om uw nieuw aangeschafte Nokia 6300-telefoon te gebruiken, moet u deze inschakelen.

Nokia 6300. inschakelen
Nokia 6300. inschakelen

Noodzakelijk

Nokia 6300

instructies:

Stap 1

De Nokia 6300 mobiele telefoon werkt in GSM-netwerken, dus als u met deze telefoon wilt bellen, moet u een geschikte simkaart aanschaffen in de communicatiesalon. Druk met uw duim een beetje op de achteromslag en schuif deze weg van de plastic achteromslag.

Stap 2

Verwijder de batterij door een vingernagel in de inkeping aan de zijkant van de batterij te wrikken. Installeer de simkaart in een speciale houder op de manier die wordt weergegeven in het diagram naast de houder. De metalen contacten van de plastic kaart moeten in contact zijn met de contacten van de houder.

Stap 3

Het apparaat werkt offline zonder simkaart. Dit betekent dat alleen toepassingen beschikbaar zullen zijn waarvoor geen operatordiensten, fotografie en videofilms nodig zijn. U kunt alleen bellen en gebeld worden, SMS- en MMS-berichten ontvangen en verzenden, internetten alleen als u een plastic kaart van een mobiele provider heeft.

Stap 4

Plaats de batterij in de nis bovenop de geïnstalleerde simkaart, zodat de metalen contacten op de batterij op één lijn liggen met dezelfde contacten in het batterijcompartiment. Plaats indien nodig de geheugenkaart in de sleuf en duw hem in het gat totdat hij op zijn plaats klikt.

Stap 5

Plaats de verwijderde achterklep van de machine terug. Sluit vervolgens de oplader die je samen met de Nokia 6300 hebt gekocht aan op de daarvoor bestemde aansluiting aan de onderkant van de telefoon en sluit het apparaat aan op het lichtnet. Na 2 uur en 45 minuten, voltooi het opladen van de batterij.

Stap 6

Om het apparaat in te schakelen, houdt u de rechthoekige knop met het minteken in een cirkel aan de bovenrand van de telefoon enkele seconden ingedrukt. Zodra er een geanimeerd beeld van twee schuddende handen op het scherm verschijnt en een melodie begint te spelen, laat u de aan/uit-toets los.

Aanbevolen: