Nokia-telefoon Inschakelen Zonder Aan / Uit-knop

Inhoudsopgave:

Nokia-telefoon Inschakelen Zonder Aan / Uit-knop
Nokia-telefoon Inschakelen Zonder Aan / Uit-knop
Anonim

De wereldberoemde fabrikant van mobiele telefoons Nokia garandeert zijn klanten met vertrouwen betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en geweldige stijl. De telefoons van dit merk hebben echter ook zwakke punten.

Nokia-telefoon inschakelen zonder aan / uit-knop
Nokia-telefoon inschakelen zonder aan / uit-knop

Het is nodig

  • - naald;
  • - dunne schroevendraaier;
  • - een soldeerbout met een dunne punt.

instructies:

Stap 1

De Nokia-telefoon wordt ingeschakeld met behulp van een kleine aan / uit-knop in het bovenste deel van de behuizing, die soms verslechtert, eruit valt, eruit knijpt en gewoon stopt met werken. Als gevolg hiervan ontstaat er nog een overlast - de telefoon kan niet worden ingeschakeld. U kunt echter proberen het zonder de knop te doen.

Stap 2

Wanneer u op de knop drukt, die in goede staat is, worden twee paar contacten op het bord in de telefoonhoes gesloten, die ervoor zorgen dat deze aan / uit staat. Daarom is het noodzakelijk om deze contacten op de een of andere manier te sluiten zonder een knop te gebruiken.

Stap 3

Als de knop is ingedrukt, probeer deze dan met een fijn pincet of een ander scherp voorwerp uit de houder te verwijderen. Kijk in de zaak. U ziet twee paar contacten. Sluit twee willekeurige contacten, één van elk paar, met een naald, paperclip of draad. Probeer dit voorzichtig te doen om andere contacten in de directe omgeving niet te beschadigen. Nadat de telefoon is ingeschakeld, mag u deze niet meer uitschakelen en de batterij niet volledig leeg laten lopen.

Stap 4

Als u de vastzittende knop niet uit de sleuf kunt verwijderen, probeer dan dunne schroevendraaiers te gebruiken om de telefoonhoes te openen. Til het paneel op en schud de vastzittende knop eruit. Soldeer het aan de pinnen. Gebruik voor het werk een soldeerbout met een dunne punt. Om schade aan de telefoon te voorkomen, mag u de contacten niet oververhitten. Sluit de behuizing, plaats de schroeven op hun oorspronkelijke plaats.

Stap 5

Als de knop verloren is gegaan of het niet mogelijk is om hem te solderen, neem dan twee dunne draden van ongeveer 10 cm lang. Soldeer deze aan de contacten op het bord en leid ze naar de buitenkant van de behuizing door de aansluiting waarin de knop zat eerder gehecht. Om de telefoon aan te zetten, hoeft u alleen maar de uiteinden van de draden aan te sluiten.

Stap 6

Als uw pogingen om de telefoon zelf aan te zetten niet succesvol zijn, neem dan contact op met een specialist.

Aanbevolen: