Nokia Inschakelen Zonder Een Knop?

Inhoudsopgave:

Nokia Inschakelen Zonder Een Knop?
Nokia Inschakelen Zonder Een Knop?

Video: Nokia Inschakelen Zonder Een Knop?

Video: Nokia Inschakelen Zonder Een Knop?
Video: Nokia 216 power button solution (RM-1188) | Pardeep Electronics 2024, Mei
Anonim

Op Nokia-telefoons bevindt de aan / uit-knop zich meestal aan de bovenkant van de behuizing. Na verloop van tijd, als de telefoon wordt gebruikt, kan deze knop worden uitgeknepen en niet meer werken. In dit geval moet u een klein trucje gebruiken om de telefoon aan te zetten.

Nokia inschakelen zonder een knop?
Nokia inschakelen zonder een knop?

instructies:

Stap 1

Neem een pincet of een ander scherp voorwerp om Nokia aan te zetten zonder een knop. Verwijder de niet-werkende knop van het telefoonhoesje. Pak een zaklamp of houd je telefoon tegen een licht. Kijk goed naar de zitting van de knop. Je zou een gat in de behuizing moeten zien en er is een bord met vier pinnen. Neem hetzelfde pincet, veiligheidsspeld, naald of ander dun metalen voorwerp. Sluit elk paar contacten.

Stap 2

Wees uiterst voorzichtig. Duw een metalen voorwerp niet te ver in het gat om beschadiging van de telefoonkaart zelf te voorkomen. Nadat u de contacten hebt gesloten, wordt de telefoon ingeschakeld. Om deze bewerking niet opnieuw uit te voeren, mag u de batterij niet volledig leegmaken en de telefoon niet uitschakelen.

Stap 3

Verwijder het hoesje van de telefoon als u de knop niet kunt verwijderen. Neem een set dunne schroevendraaiers. Kies een geschikte en verwijder de bevestigingsbouten. Til vervolgens het achterpaneel op. Gebruik een naald, een pincet of een ander voorwerp om de beschadigde knop van de telefoon te verwijderen. Vervolgens heb je een soldeerbout nodig. Het is raadzaam om een soldeerbout met een smalle punt te gebruiken, aangezien er bijna sieradenwerk moet worden gedaan.

Stap 4

Sluit de soldeerbout aan en wacht tot deze is opgewarmd. Neem dan hars of soldeervloeimiddel. Doop er een soldeerbout in en soldeer de knop op het bord om Nokia aan te zetten. Doe voorzichtig. Zorg ervoor dat u het bord of de knop niet oververhit, want ze zijn gemaakt van plastic en kunnen gemakkelijk smelten.

Stap 5

Zorg er ook voor dat er geen jumper tussen de contacten zit om kortsluiting te voorkomen. Als u geen soldeerbout bij de hand heeft, sluit u na het verwijderen van de knop gewoon een paar contacten, zoals hierboven beschreven. Houd de batterij vast om te voorkomen dat deze eruit valt. Bevestig de achterkant van de telefoon, bevestig de bevestigingsbouten. Zorg ervoor dat de telefoon niet volledig ontladen is en schakel hem niet uit.

Stap 6

Soldeer twee niet erg lange draden aan de contacten op het telefoonbord om Nokia aan te zetten zonder een knop. Als de knop verloren gaat, is dit de beste optie. Soldeer de draden aan de twee pinnen. Haal ze uit het telefoonhoesje. Wanneer u uw telefoon wilt inschakelen, hoeft u deze contacten gewoon te sluiten.

Aanbevolen: