Een Telefoon Aansluiten Op Een PBX

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Aansluiten Op Een PBX
Een Telefoon Aansluiten Op Een PBX

Video: Een Telefoon Aansluiten Op Een PBX

Video: Een Telefoon Aansluiten Op Een PBX
Video: Telephone and PBX Cross-connections 2024, Mei
Anonim

Om een telefoontoestel aan te sluiten op een PBX heb je minimaal 5-10 minuten vrije tijd nodig, terwijl het aansluiten van de telefoniedienst zelf enkele weken of zelfs maanden in beslag kan nemen.

Een telefoon aansluiten op een PBX
Een telefoon aansluiten op een PBX

Noodzakelijk

  • - telefoontoestel;
  • - een set documenten voor aansluiting.

instructies:

Stap 1

Om een telefoontoestel aan te sluiten op een automatische stadstelefooncentrale, laat u een overeenkomstig verzoek achter op het kantoor van de telefonieaanbieder. Houd er rekening mee dat een dergelijke aanvraag alleen kan worden achtergelaten door een persoon die is ingeschreven in een appartement of huis waaraan hij een telefoon wil plaatsen, of andere documenten heeft die hem het recht geven om dergelijke wijzigingen aan te brengen in overeenstemming met de wet.

Stap 2

Verzamel het benodigde pakket documenten dat nodig is om verbinding te maken met het automatische telefoonnetwerk van de stad. U kunt er vertrouwd mee raken door de relevante informatie op de officiële website van het bedrijf te bekijken. Wacht tot de vaste telefooninstallatiespecialisten van de stadstelefooncentrale naar je toe komen. Houd er rekening mee dat u tegen die tijd al een telefoontoestel moet hebben, of dat u het toestel van de serviceprovider moet gebruiken.

Stap 3

Als je al een aansluiting op een telefooncentrale hebt en je hoeft er alleen nog maar een telefoon op aan te sluiten, zorg er dan voor dat de vorm van de telefoonstekker overeenkomt met het stopcontact. Als dit niet het geval is, haalt u de juiste adapter of stekker bij de bouwmarkt. Sluit het apparaat via de adapter aan op het telefoonstopcontact en sluit het indien nodig aan op het lichtnet.

Stap 4

Als je het telefoonstopcontact wilt vervangen, bel dan speciaal hiervoor een specialist, want als deze verkeerd is aangesloten, kun je de constructie beschadigen. Als u meer dan twee apparaten op één automatisch telefoonnummer wilt installeren, gebruikt u een speciale adapter voor meerdere telefoons of vervangt u het stopcontact door een stopcontact dat deze manier van aansluiten van apparaten ondersteunt.

Aanbevolen: