Een Camera Aansluiten Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Camera Aansluiten Vanaf Een Mobiele Telefoon
Een Camera Aansluiten Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Camera Aansluiten Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een Camera Aansluiten Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Deze video laat zie hoe simpel het aansluiten van deze camera is met de TINYCAM App. 2024, Mei
Anonim

De camera van een mobiele telefoon kan niet alleen voor het beoogde doel worden gebruikt. U kunt verbinding maken met een computer, extra hulpprogramma's installeren en deze als webcam gebruiken.

Een camera aansluiten vanaf een mobiele telefoon
Een camera aansluiten vanaf een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • - draadloze verbinding;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Download de benodigde software voor uw smartphone en computer. Zoek op het apparaatmodel of de versie van het besturingssysteem dat op het mobiele apparaat is geïnstalleerd. Het tweede programma op de computer is nodig om de verbindingsinstellingen daarin te registreren, en aangezien het zal worden uitgevoerd met behulp van een draadloze verbinding.

Stap 2

Controleer tegelijkertijd de prestaties van de Wi-Fi- en Bluetooth-modules op uw apparaten, afhankelijk van wat u in dit geval het handigst vindt. Moet de camera op grote afstand worden geplaatst, dan kun je het beste geen Bluetooth verbinding gebruiken, het is goed mogelijk dat de kwaliteit van de verbinding slecht is.

Stap 3

Controleer de software die u hebt gedownload op virussen. Installeer het programma op de computer en kopieer het installatiebestand van de mobiele applicatie naar de geheugenmodule van de smartphone en start de installatie vanaf daar. Noteer alle benodigde verbindingsinstellingen in het programmamenu, koppel de apparaten.

Stap 4

Installeer de telefoon op een manier die voor jou handig is, zodat deze nog steeds binnen het bereik van de verbinding is. Houd er rekening mee dat het nadeel van deze methode de snelle ontlading van de batterij is, houd deze in de gaten of sluit hem eenvoudig aan op een stroombron met behulp van de lichtnetoplader. Verbind ook je laptop met het netwerk wanneer je de draadloze webcam gebruikt.

Stap 5

Houd er rekening mee dat gewone telefoons ook als webcam op een computer kunnen worden aangesloten; zorg hiervoor bij het koppelen dat de verbindingsmodus beschikbaar is voor het gebruik van de telefooncamera in de computer. Dit is typisch vooral als je bepaalde gebundelde software hebt. Pas aan volgens de instructies.

Aanbevolen: