Een Vaste Telefoon Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Vaste Telefoon Aansluiten Op Een Computer
Een Vaste Telefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Vaste Telefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Vaste Telefoon Aansluiten Op Een Computer
Video: Wired landline phone - How to install and use it 2024, Mei
Anonim

Als u oproepen van uw vaste telefoon naar uw computer wilt ontvangen zodat u met de hoorn op de haak kunt praten via uw microfoon en hoofdtelefoon, kunt u dit op verschillende manieren doen.

Een vaste telefoon aansluiten op een computer
Een vaste telefoon aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Koop een inbelmodem en sluit deze aan op je computer volgens de instructies. Sluit de kabel van de telefoon erop aan. Installeer speciale software op uw computer - VentaFax is het meest geschikt. Met zijn hulp kunt u spraakberichten verzenden, een fax verzenden, een beller-ID verbinden en telefoongesprekken opnemen. U kunt er meer over lezen en dit programma downloaden naar uw computer op de website https://www.ventafax.ru. Dit is de officiële site, dus voor downloads worden kosten in rekening gebracht. U kunt proberen een gratis versie op andere bronnen te zoeken. Sluit je microfoon en koptelefoon aan op je computer en je bent klaar om je telefoon op je computer aan te sluiten

Stap 2

Gebruik een speciale USB-adapter om uw bureautelefoon op uw computer aan te sluiten. Dit apparaat heeft een USB-aansluiting voor aansluiting op een computer en twee speciale RJ-11-aansluitingen voor aansluiting op een stadstelefoontoestel en op de gebruikelijke telefoonlijn (vaste lijn, vaste lijn). Als u een soortgelijk apparaat niet in de winkel kunt vinden, kunt u proberen het online te bestellen. Het kost ongeveer $ 34 in het buitenland. U kunt normale oproepen naar uw computer ontvangen en oproepen van Skype doorverbinden naar een vaste telefoon, wat vooral handig is als u een radiotelefoon heeft en u door de kamer kunt lopen in plaats van achter uw computer te zitten.

Stap 3

Als u niet hoeft te spreken, maar gewoon telefoongesprekken op wilt nemen in het computergeheugen, gebruik dan een modem en een Modem Spy-programma. Hiermee kunt u een belangrijk gesprek opslaan, zodat u het later opnieuw kunt beluisteren of bewijs kunt verzamelen van de acties van een telefonische pester. U kunt de betaalde gelicentieerde versie hier downloaden: https://www.modemspy.com/ru/index.php. Er zijn dus geen grenzen aan technische perfectie en met behulp van moderne apparaten kun je eenvoudig een computer en een vaste telefoon aansluiten.

Aanbevolen: