Het Luidsprekervolume Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Luidsprekervolume Verhogen
Het Luidsprekervolume Verhogen

Video: Het Luidsprekervolume Verhogen

Video: Het Luidsprekervolume Verhogen
Video: iPhone 6 Geluid zacht tijdens bellen (slecht te verstaan, zacht geluid) Fix 2024, Mei
Anonim

Vaak heb je bij het organiseren van een evenement thuis, bijvoorbeeld een verjaardag, muzikale begeleiding nodig. In de regel wilt u dat het geluid zo hard mogelijk is. Ook kan een verhoogd geluid nodig zijn als u gewoon zo hard mogelijk naar uw favoriete muziek wilt luisteren. In dit geval kun je een paar simpele methodes gebruiken waarmee je het vermogen van je speakers aanzienlijk kunt verhogen.

Het luidsprekervolume verhogen
Het luidsprekervolume verhogen

instructies:

Stap 1

Als u het zich kunt veroorloven om wat geld uit te geven, kunt u een speciale audioversterker kopen. Dit apparaat versterkt het geluid dat naar de luidsprekers wordt gestuurd, waardoor ze veel luider klinken. Het vermogen van de versterker varieert afhankelijk van het luidsprekersysteem. Test hem zeker direct na aankoop.

Stap 2

Gebruik audio-editors om het volume van een of meerdere tracks tegelijk te verhogen. Als je niet alleen het volume, maar ook de equalizer van bepaalde nummers wilt wijzigen, gebruik dan Adobe Audition of Sony Sound Forge - deze editors hebben een brede functionaliteit en de beste verwerkingskwaliteit.

Stap 3

Gebruik het programma mp3gain om alleen het volume te verhogen, maar voor meerdere nummers. Het kan het geluidsvolume van meerdere tracks tegelijk verhogen, maar het is noodzakelijk om kopieën van bestanden te maken wanneer u het gebruikt. Dit is nodig als het bestand na verwerking luidruchtig klinkt.

Stap 4

De eenvoudigste methode om het volume te verhogen is om alle equalizerfrequenties in de speler die u gebruikt te maximaliseren. Deze methode vereist alleen de aanwezigheid van een equalizer in het programma dat u gebruikt om muziek af te spelen. Sleep alle frequentieschuifregelaars naar de hoogste positie en speel de gewenste track af om ervoor te zorgen dat de euphony behouden blijft.

Aanbevolen: