Hoe Het Beltoonvolume Op Android Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beltoonvolume Op Android Te Verhogen
Hoe Het Beltoonvolume Op Android Te Verhogen

Video: Hoe Het Beltoonvolume Op Android Te Verhogen

Video: Hoe Het Beltoonvolume Op Android Te Verhogen
Video: Apps en functies vergrendelen op je telefoon | Samsung & You 2024, April
Anonim

Eigenaren van telefoons die op het Android-besturingssysteem draaien, hebben soms te maken met het probleem van onvoldoende belvolume. Een laag volume wordt vaak geassocieerd met een softwarebeperking van het Android-platform, evenals met de instellingen van de telefoonfabrikant. Er zijn verschillende manieren om het probleem op te lossen.

Belvolume verhogen
Belvolume verhogen

instructies:

Stap 1

De methode om het belvolume te verhogen via audio-instellingen is van toepassing op die gevallen waarin de telefoon of tablet zelfstandig de geluidsinstellingen aanpast wanneer een headset of hoofdtelefoon is aangesloten.

Het komt vaak voor dat de telefoon niet terugkeert naar de geselecteerde volume-instellingen wanneer je de koptelefoonstekker loskoppelt. In dit geval moet de gebruiker de optimale waarde herstellen met behulp van de volumetoetsen.

Volg deze stappen om te voorkomen dat u elke keer dat u uw headset of hoofdtelefoon loskoppelt naar deze procedure terugkeert.

Ga naar de instellingen van je tablet of telefoon en selecteer "Audio". Zoek en selecteer in het instellingenmenu dat wordt geopend "Belvolume automatisch aanpassen".

Stap 2

Door de optie "Belvolume automatisch aanpassen" uit te schakelen, krijgt u standaard volume-instellingen die niet veranderen wanneer u een hoofdtelefoon of een headset aansluit of loskoppelt.

Stap 3

Het belvolume instellen via het "Engineering-menu". Om het zogenaamde "Engineering-menu" op uw telefoon of tablet te openen, moet u de volgende reeks tekens * # * # 3646633 # * # * invoeren met het toetsenbord van de telefoon en op de belknop drukken.

Stap 4

Zoek in het menu dat wordt geopend het item "Audio" en ga naar het gedeelte "Normale modus". Selecteer in dit gedeelte "Type" en vervolgens "Tone".

Stap 5

Stel in het gedeelte "Waarde" het optimale beltoonvolume voor u in.

Stap 6

Om het engineeringmenu te verlaten, moet u op de knop drukken om de telefoon uit te schakelen.

Aanbevolen: