Hoe Het Luidsprekervolume Op Android Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Luidsprekervolume Op Android Te Verhogen
Hoe Het Luidsprekervolume Op Android Te Verhogen

Video: Hoe Het Luidsprekervolume Op Android Te Verhogen

Video: Hoe Het Luidsprekervolume Op Android Te Verhogen
Video: How To Increase Maximum Volume On Any Android Phone! (2021) 2024, April
Anonim

Een van de meest voorkomende problemen met veel Android-apparaten is onvoldoende luidsprekervolume bij het praten of luisteren naar muziek. Dankzij speciale programma's kunnen alle fouten in een paar minuten worden verholpen.

Hoe het luidsprekervolume op Android te verhogen
Hoe het luidsprekervolume op Android te verhogen

Start menu

Ga vanaf het bureaublad naar het hoofdmenu en zoek de snelkoppeling "Geluidsprofielen". Er is hier een kleine nuance: elke Android heeft zijn eigen persoonlijke software. Afhankelijk van de software verschijnt de snelkoppeling "Geluid" onmiddellijk in het menu of in het gedeelte "Instellingen".

Selecteer vervolgens de functie Geluidsprofielen in het vervolgkeuzevenster. Daarna verschijnt een lijst met reeds bestaande standaardprofielen op de pagina, waaronder het profiel dat u nodig heeft. Zoek vervolgens de optie "signaalgeluid" of "geluidsvolume" en stel het vermogen in dat je nodig hebt.

Toetsen

U kunt het geluidsvolume ook wijzigen met speciale knoppen. Elke telefoon heeft volumetoetsen op zijn lichaam. Afhankelijk van het model bevinden ze zich aan de rechter- of linkerkant van het apparaat. Om het volumeniveau te wijzigen, schakelt u het scherm naar de desktopmodus en gebruikt u de zijtoetsen (omhoog, omlaag) om het geluid op het gewenste geluid in te stellen.

Speciale toepassingen

Onder andere. Er zijn veel handige programma's om het geluid luider en helderder te maken. Onder hen zijn Volumeregeling, Toenemende Ring, Luider Volume Hack en anderen.

Volumeregeling is dus handig om alle volume-instellingen op één scherm te wijzigen, het stelt u in staat de fabrieksvolumelimieten te omzeilen, het is mogelijk om instellingenprofielen te laden en op te slaan.

De app Toenemende bel helpt ook om het luidsprekervolume te verhogen. Maar dit programma heeft één klein nadeel: er is geen Russische interface, hoewel alles daar duidelijk is.

Louder Volume Hack is handig voor degenen die eerder hun telefoon hebben geflitst. Er zijn vijf manieren om het volume voor de beschikbare geluidseffecten in het programma te wijzigen. Het nadeel van het programma is dat de gebruiker voor zijn werking rootrechten nodig heeft. Overigens kunt u het werk met de applicatie veel gemakkelijker maken door een back-up te maken van de initiële instellingen.

Volum + is een van de nieuwste en beste programma's waarmee u het volume van het geluid kunt verhogen en de geluidsfrequentie in het algemeen kunt verbeteren. Volum+ werkt precies op: HTC Desire HD, HTC Incredible, HTC Desire Z, HTC Wildfire S, HTC Desire S, НТС Sensanion, HTC Sensation XE, SE Xperia Arc, HTC Evo 4G, HTC Inspire, Droid X, Galaxy S II, Galaxy Gio, Galaxy Ace, Galaxy Tab, Samsung Galaxy S, LG GT540, Nexus S, Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro, LG Optimus 2x, Nexus One, ZTE Blade, Sony Ericsson Xperia Mini ST15i, T-Mobile Touch HD2, Asus Transformer, Orange San Francisco, T-Mobile G2x, Acer Liquid mt.

Het AlsaMixer-programma helpt ook om het volume voor Android te verhogen. Het is geschikt voor gebruikers die niet erg tevreden zijn met het volume en de geluidskwaliteit van hun apparaten, omdat je het volume op apparaten kunt verhogen zonder de prestaties van de luidsprekers van het apparaat te verstoren, en het batterijvermogen spaart.

Voor eenvoudige en snelle volumeregeling in Android-telefoons en -tablets helpt het AudioManager Pro-programma. Met het programma Volum X kunt u het geluid gemakkelijk aanpassen op uw Android-apparaat.

Zoals u uit het bovenstaande kunt zien, zijn speciale toepassingen voor volumeregeling voldoende. Het is alleen belangrijk om uw eigen, de handigste en meest functionele te kiezen. Door een van de vermelde programma's te installeren, kan elke eigenaar van apparaten op het Android-platform genieten van het heldere, luide en hoogwaardige geluid van de melodie. Maar vergeet niet om het volume zorgvuldig te kiezen.

De maximaal mogelijke waarden mogen geen geluidsproblemen opleveren. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om de hoogste waarden in te stellen, omdat dit ruis in het geluid kan veroorzaken en de luidsprekers extra kan belasten. Overmatig volume leidt tot snelle slijtage en geratel van de luidspreker.

Aanbevolen: