Hoe De Snelheid Van Het Internet Te Verhogen MTS

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Het Internet Te Verhogen MTS
Hoe De Snelheid Van Het Internet Te Verhogen MTS

Video: Hoe De Snelheid Van Het Internet Te Verhogen MTS

Video: Hoe De Snelheid Van Het Internet Te Verhogen MTS
Video: 🔧 How to SPEED UP your Internet! Boost Download Speeds, Lower Ping, Fix Lag on Wired and WiFi EASY 2024, April
Anonim

Wanneer er een dringende noodzaak is om snel een bestand te downloaden of een videogesprek te voeren met een collega op het werk, wordt het beperken van de internetsnelheid een bijzonder onaangenaam probleem. In modems en MTS-telefoons komt dergelijke overlast voor in twee tariefplannen - "BIT" en "Super-BIT".

Hoe de snelheid van het internet te verhogen MTS
Hoe de snelheid van het internet te verhogen MTS

instructies:

Stap 1

Gebruik je een toestel dat via een MTS-simkaart met internet is verbonden en wil je de snelheid verhogen, kijk dan eerst welke tariefopties je hebt. Wanneer u het "BIT"-tarief aansluit, kunt u maximaal 5 MB per uur of 70 MB per dag gebruiken. Als u dit quotum overschrijdt - de totale hoeveelheid van alle informatie, dan wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd tot 64/16 Kbps tot het einde van het huidige uur of de huidige dag. U vindt dezelfde snelheidsvermindering als u aansluit op het "Super-BIT"-tarief. Alleen in dit geval heb je meer verkeer - 15 MB per uur en 100 MB per dag.

Stap 2

Zodra u uw tariefplan bepaalt, kunt u navigeren onder welke voorwaarden de internetsnelheid zal afnemen. Als gevolg hiervan, als u merkt dat u het volume hebt overschreden, de internetsnelheid is gedaald, gebruikt u de speciale functies van MTS - "Turbo-knop". Het verwijdert alle bestaande beperkingen op internetsnelheid en verkeersvolume en is geldig voor twee uur of zes uur. Deze service kan op drie manieren worden geactiveerd.

Stap 3

Om de "Turbo-knop" te gebruiken Kies de combinatie van symbolen * 111 * 622 # op uw mobiele telefoon als u de dienst voor twee uur wilt activeren, of vervang 622 door 626 voor een dienst van zes uur. De tweede optie is om een korte sms te sturen met de tekst 622 of 626 naar het korte nummer "111" en te wachten op activering.

Stap 4

De derde mogelijkheid om de "Turbo Button" aan te sluiten is via internet. Open uw internetbrowser en typ het adres ihelper.nw.mts.ru/selfcare/. Kies de combinatie van symbolen * 111 * 25 # op uw telefoon en ontvang een wachtwoord, voer vervolgens uw telefoonnummer en wachtwoord in op het tabblad "Internet-assistent".

Aanbevolen: