Hoe De Snelheid Van Internet In Het Megafon-netwerk Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Internet In Het Megafon-netwerk Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Internet In Het Megafon-netwerk Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Internet In Het Megafon-netwerk Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Internet In Het Megafon-netwerk Te Verhogen
Video: Безлимитный интернет на тарифе #БезПереплат.Интернет 2024, April
Anonim

Draadloze 3G-modems zijn niet meer weg te denken uit het leven van internetgebruikers. En dit is geen toeval. Dergelijke modems onderscheiden zich immers door hun compactheid: ter grootte van een USB-flashstation, kunt u binnen enkele seconden naar elke site gaan en snel pagina's laden. Helaas zijn dergelijke mogelijkheden nog niet voor alle nederzettingen in Rusland beschikbaar. Maar desgewenst kan de internetontvangst in redelijkheid iets worden vergroot.

Hoe de snelheid van internet in het Megafon-netwerk te verhogen
Hoe de snelheid van internet in het Megafon-netwerk te verhogen

Het is nodig

  • - computer of laptop;
  • - Megafon-modem;
  • - Simkaart.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de snelheid van uw internetsignaal te verbeteren, is door de antenne te verlengen. Koop een gewone USB-kabel in een winkel die audio-, video- en computerapparatuur verkoopt. Het is wenselijk dat de lengte 2-3 meter is. Sluit hem aan op uw computer en richt de modem op de beste signaalontvangst. Meestal is het voldoende om de modem naar een raam te brengen of op een vensterbank te plaatsen om het signaal iets te verhogen. Hang de modem uit het raam als de kabellengte het toelaat.

Stap 2

Als de computer ver van het raam staat, is het normaal dat de lengte van de USB-kabel de vereiste lengte is, waarvoor u meerdere USB-kabels kunt aansluiten.

Stap 3

Je kunt ook in de instellingen van je modem graven en experimenteren met verschillende signaalontvangsten. Start hiervoor het programma, maar maak geen verbinding met internet en zoek in het geopende venster het gedeelte "Extra". Klik op de knop en selecteer "Opties" in het vervolgkeuzevenster. Open dit gedeelte. Zoek aan de linkerkant van het dialoogvenster dat wordt geopend de optie "Netwerk" en selecteer vervolgens het linktype en bereik aan de linkerkant. Gewoonlijk is het beste signaal in WCDMA-modus. Daarom is het in de meeste gevallen voldoende om in de kolom "Netwerktype" de optie "WCDMA-prioriteit" aan te geven en in de volgende regel "Alle banden" aan te duiden. Maak vervolgens verbinding met het netwerk en controleer of de ontvangst is verbeterd of niet. Als deze wijzigingen niet hebben geholpen, controleer dan of andere soorten communicatie en bereiken het meest geschikt zijn voor uw geval.

Stap 4

Wanneer u met internet werkt, moet u, om de ontvangstsnelheid niet te verminderen, ten minste uitschakelen voor de tijd dat antivirusprogramma's en andere toepassingen worden bijgewerkt die controleren op nieuwe versies op het netwerk. De browser kan ook uw verkeer bijwerken en langzaam "opeten" en de snelheid van het laden van pagina's verminderen. Als je voorlopig geen applicaties gaat gebruiken die internetkanalen gebruiken (inclusief Skype, uTorrent en vele andere programma's), schakel ze dan uit totdat je ze nodig hebt.

Stap 5

Antennes-versterkers die speciaal door Megafon zijn ontwikkeld en die in bijna elke Megafon mobiele salon kunnen worden gekocht, helpen aanzienlijk om de snelheid te verhogen.

Stap 6

Koperdraad die om de modem is gewikkeld, helpt ook de signaalontvangst te verbeteren.

Stap 7

Inwoners van afgelegen nederzettingen met een laag internetsignaal "Megafon" biedt aan om een speciaal tarief voor kleine steden te gebruiken. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met je mobiele provider.

Stap 8

En het laatste advies. Houd uw computer in de gaten, maak regelmatig het register schoon en defragmenteer de lokale schijf, aangezien systeemproblemen de werking van de modem en de snelheid van het internetsignaal negatief kunnen beïnvloeden.

Aanbevolen: