GPRS Instellen Op Samsung In Megafoon

Inhoudsopgave:

GPRS Instellen Op Samsung In Megafoon
GPRS Instellen Op Samsung In Megafoon

Video: GPRS Instellen Op Samsung In Megafoon

Video: GPRS Instellen Op Samsung In Megafoon
Video: Настройка GPRS 2024, Mei
Anonim

GPRS-technologie is ontworpen om gegevensuitwisseling tussen apparaten in het mobiele GSM-netwerk en het externe netwerk mogelijk te maken. Door deze instellingen op uw telefoon te installeren, krijgt u toegang tot internet en kunt u MMS-berichten uitwisselen. Om GPRS op Samsung in Megafon in te stellen, moet u de vereiste parameters handmatig invoeren of de service activeren via de website van het bedrijf.

GPRS instellen op Samsung in Megafoon
GPRS instellen op Samsung in Megafoon

Het is nodig

Samsung-telefoon, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga naar de Megafon-website - megafon.ru. Er verschijnt een venster waarin u de regio van uw woonplaats of telefoonregistratie moet opgeven. Ga daarna naar het gedeelte "Help en service", waarvan de link zich aan de rechterkant van het hoofdpaneel bevindt. Op de pagina die wordt geopend, vindt u het item "Instellingen" aan de linkerkant, waarmee u automatisch verschillende services op uw telefoon kunt configureren.

Stap 2

Klik op het vervolgkeuzemenu naast "Selecteren". Noteer de naam van de fabrikant van uw telefoon, d.w.z. selecteer Samsung. Iets onder de lijst wordt actief, waarin u het model van uw telefoon moet specificeren. Daarna toont het systeem een lijst met instellingen die u op uw mobiele apparaat kunt configureren. Vink het vakje Internet-GPRS aan.

Stap 3

Voer de verificatiecode in en voer uw Samsung-telefoonnummer in waarnaar u de GPRS-instellingen wilt verzenden. Klik op de knop "Verzenden" en wacht op het systeembericht, waarop u op de link "Opslaan" klikt. Probeer vervolgens verbinding te maken met internet via GPRS.

Stap 4

Gebruik de tips van het "Megalaboratorium" als u GPRS niet automatisch kon configureren of als u uw telefoonmodel niet in de lijst vond. Deze service bevindt zich op de link https://labs.megafon.ru/. Om instellingen voor uw telefoonmodel toe te voegen, moet u naar het gedeelte 'Apparaten' gaan en de systeemaanwijzingen volgen. Als u parameters voor handmatige invoer wilt krijgen, opent u de sectie "Services en toepassingen".

Stap 5

Selecteer het tabblad "Services" en selecteer "GPRS mobiel internet". Vervolgens moet u het model van uw Samsung-telefoon selecteren. Daarna verschijnen gedetailleerde instructies die aangeven waar en welke parameters moeten worden ingevoerd om GPRS op Megafon te configureren. Volg de aanbevelingen nauwkeurig op en activeer mobiele internettoegang.

Aanbevolen: