Hoe U GPRS-Internet Op Uw Telefoon Aansluit

Inhoudsopgave:

Hoe U GPRS-Internet Op Uw Telefoon Aansluit
Hoe U GPRS-Internet Op Uw Telefoon Aansluit

Video: Hoe U GPRS-Internet Op Uw Telefoon Aansluit

Video: Hoe U GPRS-Internet Op Uw Telefoon Aansluit
Video: GPRS setting 2024, April
Anonim

Mobiel internet aansluiten op een telefoon (en niet alleen GPRS) is beschikbaar voor abonnees van verschillende telecomoperators: bijvoorbeeld MegaFon, MTS of Beeline. U kunt op elk moment de benodigde instellingen bestellen.

Hoe u GPRS-Internet op uw telefoon aansluit
Hoe u GPRS-Internet op uw telefoon aansluit

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de operator om automatische internetinstellingen te bestellen als je een MegaFon-abonnee bent. Op de startpagina vindt u een kolom met de titel "Telefoons". Klik erop en u komt in het menu "Internetinstellingen, GPRS, WAP, MMS". Daar wordt het formulier geplaatst. Vul het in en verzend het.

Stap 2

U kunt GPRS-instellingen krijgen door te bellen met de abonneeservice die beschikbaar is op 0500. Daarnaast kunt u bellen vanaf een vaste telefoon. Gebruik hiervoor het nummer 502-5500. Neem bij problemen met de verbinding contact op met de communicatiesalon van de telefoniste.

Stap 3

Internetinstellingen kunnen in MegaFon op een andere manier worden besteld: stuur een sms met de tekst 1 naar het verkorte nummer 5049 (deze procedure is gratis). Trouwens, als je in het bericht het cijfer 1 vervangt door 2, krijg je de wap-instellingen en als je met 3 bent, kun je mms-instellingen bestellen. Of bel gewoon een van de twee nummers: 05049 en 05190. Ook kunt u hiermee de nodige gegevens bij de telefoniste bestellen.

Stap 4

Het ontvangen van instellingen voor de internetverbinding is ook beschikbaar voor MTS-abonnees. Ze moeten de officiële website bezoeken en daar een korte vragenlijst invullen. Daarnaast kun je een sms-bericht zonder sms sturen naar 1234. Als je de instellingen niet zelf kunt instellen, neem dan contact op met de communicatiesalon of het kantoor van het bedrijf voor ondersteuning.

Stap 5

Klanten van "Beeline" kunnen GPRS-Internet aansluiten via het Ussd-nummer * 110 * 181 # (kies het op het toetsenbord van de telefoon en druk op de belknop). U kunt de internetverbinding ook op uw mobiel activeren door het commando * 110 * 111 # te sturen. Zorg ervoor dat u de instellingen opslaat en schakel het apparaat daarna letterlijk een paar minuten uit. Een herstart is vereist om de telefoon te registreren in het GPRS-netwerk.

Aanbevolen: