Hoe GPRS Met Beeline Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe GPRS Met Beeline Te Verbinden
Hoe GPRS Met Beeline Te Verbinden

Video: Hoe GPRS Met Beeline Te Verbinden

Video: Hoe GPRS Met Beeline Te Verbinden
Video: Beeline Velo explained | Unboxing, setting up and navigating 2024, Mei
Anonim

Beeline-abonnees hebben toegang tot internet vanaf een mobiele telefoon door GPRS in te stellen. Toegang tot het netwerk is mogelijk op elk moment waar er een receptie is. Oproepen worden zonder onderbreking ontvangen op het internet.

Hoe GPRS met Beeline te verbinden
Hoe GPRS met Beeline te verbinden

instructies:

Stap 1

Controleer of je mobiele telefoon GPRS ondersteunt (dit staat meestal aangegeven in de instructies). Activeer de service op de officiële website "Beeline" of door * 110 * 181 # te bellen. Nadat u verbinding hebt gemaakt met de service, schakelt u de telefoon uit en weer in, zodat deze zich kan registreren bij het GPRS-netwerk. Als je onbeperkt internet nodig hebt, sluit je de bijbehorende dienst aan op je basistarief.

Stap 2

Voor sommige telefoonmodellen moet u een nieuw GPRS-account maken. Ga naar het telefoonmenu en klik in het gedeelte "Accounts" op "Nieuwe toevoegen". Specificeer het type - "GPRS-gegevens", voer de naam van de nieuwe verbinding in - Bee-gprs-internet. Markeer in de regel "Nieuwe GPRS-gegevens" het toegangspunt - internet.beeline.ru, naam - beeline, automatisch toegestane oproepen en basisverificatie. Laat het IP-adres leeg. Schakel data- en headercompressie uit. Sla je instellingen op en activeer je nieuwe account.

Stap 3

Voor automatische instellingen belt u het gratis nummer 0880. Het wachtwoord voor het opslaan van de verzonden informatie is 1234.

Stap 4

Gebruik uw mobiele telefoon als modem door GPRS-Explorer op uw computer of laptop te downloaden en te installeren - een programma dat uw telefoon en computer (laptop) automatisch configureert voor toegang tot het World Wide Web.

Aanbevolen: