Beltonen Gratis Downloaden Op Samsung S5230

Inhoudsopgave:

Beltonen Gratis Downloaden Op Samsung S5230
Beltonen Gratis Downloaden Op Samsung S5230

Video: Beltonen Gratis Downloaden Op Samsung S5230

Video: Beltonen Gratis Downloaden Op Samsung S5230
Video: Samsung GT-S5230 ringtones 2024, April
Anonim

Het wordt aanbevolen om een computer of laptop te gebruiken om multimediabestanden naar een mobiele telefoon te downloaden. Soms kan deze procedure worden uitgevoerd via een internetverbinding.

Beltonen gratis downloaden op Samsung s5230
Beltonen gratis downloaden op Samsung s5230

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-module.

instructies:

Stap 1

Als u muzieknummers rechtstreeks van internetsites wilt downloaden, gebruikt u de browser van uw mobiele telefoon. Selecteer vooraf een site waarvan je gratis muziekbestanden kunt downloaden. Hiervoor is het beter om een stationaire computer te gebruiken. Om het proces van het vinden van de bestanden die u nodig hebt te versnellen, bereidt u koppelingen voor om ze te downloaden met behulp van een stationaire pc.

Stap 2

Open de gewenste site (webpagina) met een browser op uw mobiele telefoon. Volg de link om het muziekbestand te downloaden. Wacht tot deze procedure is voltooid. Laad andere tracks op dezelfde manier.

Stap 3

Als de gewenste bestanden al op de harde schijf van uw computer staan, zet u ze over naar uw mobiele telefoon. Wanneer u met het Samsung s5230-apparaat werkt, hebt u drie opties voor het downloaden van mediabestanden. Als je een kaartlezer hebt, sluit je gewoon de flashkaart van je telefoon aan op dit apparaat.

Stap 4

In dit geval heeft u een microSD-kaartlezer of een SD-adapter nodig. Nadat u een nieuwe schijf hebt gedefinieerd, kopieert u de mediatracks met behulp van een bestandsbeheerder.

Stap 5

Bij de Samsung s5230 mobiele telefoon moet een USB-kabel worden meegeleverd. Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van het opgegeven accessoire. Wacht even terwijl het besturingssysteem het nieuwe apparaat detecteert. Open vervolgens het menu "Deze computer". U ziet twee nieuwe schijven. Dit is het interne geheugen van de telefoon en een flashkaart.

Stap 6

Kopieer uw mediabestanden naar een van de beschikbare opslagapparaten. U kunt ook draadloze Bluetooth-technologie gebruiken. Uiteraard heb je een USB-module nodig om je mobiele apparaat te synchroniseren met je computer. Gebruik dit kanaal alleen als u uw telefoon niet via een USB-kabel op uw computer kunt aansluiten.

Aanbevolen: