Hoe Beltonen En Afbeeldingen Naar Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Beltonen En Afbeeldingen Naar Een Mobiele Telefoon Te Downloaden
Hoe Beltonen En Afbeeldingen Naar Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Beltonen En Afbeeldingen Naar Een Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Beltonen En Afbeeldingen Naar Een Mobiele Telefoon Te Downloaden
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de telefoon geëvolueerd van een communicatiemiddel tot een volwaardig multimediacentrum met ondersteuning voor vele bestandsformaten. Dit geeft u volledige vrijheid om uw mobiele apparaat te personaliseren. Je kunt je telefoon binnen een paar minuten vullen met je favoriete liedjes, prachtige afbeeldingen en interessante games, je hoeft alleen maar een van de eenvoudige methoden te gebruiken.

Hoe beltonen en afbeeldingen naar een mobiele telefoon te downloaden
Hoe beltonen en afbeeldingen naar een mobiele telefoon te downloaden

Het is nodig

Computer, usb-kabel, bluetooth-apparaat

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om je telefoon te vullen met melodieën en foto's is door te verzenden via een Bluetooth-verbinding. Alle moderne telefoons zijn uitgerust met deze technologie. Om een nummer of foto over te zetten, activeer je Bluetooth op je telefoon en breng je het gewenste bestand over van een ander apparaat.

Om documenten van een computer over te zetten, koop je een speciaal Bluetooth-apparaat en sluit je dit aan op de usb-connector van je systeemeenheid. Installeer ook de software vanaf de meegeleverde cd.

Het proces van het overbrengen van een bestand dat enkele megabytes groot is, duurt een paar minuten, dus deze methode is niet relevant voor het overbrengen van grote bestanden.

Stap 2

Gebruik een USB-kabel om bestanden snel van uw computer over te zetten. Sluit je telefoon aan op je computer, de inhoud van de telefoon wordt automatisch geopend. Installeer een speciaal programma voor uw telefoon voor het gemak van het overbrengen van bestanden met deze methode. Hiermee kunt u ook uw mobiele apparaat en computer synchroniseren.

Stap 3

Om beltonen en afbeeldingen naar uw telefoon te downloaden, kunt u betaalde diensten gebruiken, waarvoor advertenties in veel kranten en tijdschriften te vinden zijn. Selecteer het gewenste liedje of plaatje en stuur een sms met een code naar het opgegeven nummer. Om het bestand te ontvangen, moet uw telefoon zijn geconfigureerd om mms-berichten te ontvangen. Het nadeel van deze methode is geldverspilling en een kleine selectie aan bestanden.

Stap 4

U kunt de gewenste bestanden downloaden van internet. Om dit te doen, start u uw telefoonbrowser, zoekt u het gewenste nummer of de gewenste afbeelding op een van de gratis bronnen en downloadt u deze. Hiervoor moet u de dienst Mobiel Internet geactiveerd hebben. Vergeet de kosten van internetverkeer niet, u kunt deze vinden op de website van de operator.

Aanbevolen: