Hoe U Mp3-beltonen Veilig Naar Uw Mobiele Telefoon Kunt Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe U Mp3-beltonen Veilig Naar Uw Mobiele Telefoon Kunt Downloaden
Hoe U Mp3-beltonen Veilig Naar Uw Mobiele Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U Mp3-beltonen Veilig Naar Uw Mobiele Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U Mp3-beltonen Veilig Naar Uw Mobiele Telefoon Kunt Downloaden
Video: {NEW 2021} MAKE ANY SONG YOUR RINGTONE FAST & EASY!! (GOOGLE/SAMSUNG/ANY ANDROID DEVICE) 2024, April
Anonim

Het overbrengen van bestanden naar het geheugen van de mobiele telefoon kan op verschillende manieren. Zoals de praktijk laat zien, is het downloaden van internetsites de gevaarlijkste.

Hoe u mp3-beltonen veilig naar uw mobiele telefoon kunt downloaden
Hoe u mp3-beltonen veilig naar uw mobiele telefoon kunt downloaden

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Op moderne mobiele apparaten vind je vaak verschillende antivirusprogramma's. Helaas is hun kwaliteit van werk slecht. Als u uw mobiele telefoon of smartphone wilt beveiligen, download dan geen bestanden van niet-geverifieerde internetbronnen.

Stap 2

U kunt vaak betaalde inhoud op internet vinden. Het is voornamelijk ontworpen voor mobiele gebruikers. Als u niet per ongeluk op een onnodige link wilt klikken, gebruikt u uw computer om bestanden van internet te downloaden.

Stap 3

De veiligste methode om muziekbestanden naar uw mobiele apparaat over te zetten, is rechtstreeks downloaden via een USB-kabel of flashstation. In het eerste geval heeft u een kabel van een geschikt formaat nodig. Gebruik het om uw computer op uw telefoon aan te sluiten.

Stap 4

Wacht tot het apparaat is geïnitialiseerd. Selecteer in het telefoonmenu de bedrijfsmodus "Geheugenkaart". Windows zal dan de nieuwe schijf detecteren. Open de bestandsbeheerder en kopieer de vereiste mp3-bestanden naar het telefoongeheugen (naar een flashkaart).

Stap 5

Als u niet de juiste kabel kunt gebruiken, sluit u de flashkaart van uw telefoon aan op uw computer. Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van een kaartlezer. Opgemerkt moet worden dat dit apparaat in sommige laptops te vinden is.

Stap 6

Steek de flashkaart van de mobiele telefoon in de kaartlezer en wacht op de definitie van de nieuwe schijf. Kopieer uw muziekbestanden naar uw geheugenkaart. Haal de schijf uit de kaartlezer en sluit de USB-stick aan op de telefoon.

Stap 7

Gebruik bij het overzetten van bestanden via Bluetooth een veilige apparaatsynchronisatiemethode. Activeer deze optie op uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat u een wachtwoord instelt dat moet worden ingevoerd om toegang te krijgen tot de telefoon.

Stap 8

Synchroniseer de apparatuur door de gewenste code van beide apparaten in te voeren. Klik nu met de rechtermuisknop op het gewenste mp3-bestand en selecteer "Verzenden". Stel de overdrachtsrichting in op "Bluetooth-apparaat". Bevestig de ontvangst van het bestand.

Aanbevolen: