Hoe Mp3-beltonen Op Mobiele Telefoons Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3-beltonen Op Mobiele Telefoons Te Installeren
Hoe Mp3-beltonen Op Mobiele Telefoons Te Installeren

Video: Hoe Mp3-beltonen Op Mobiele Telefoons Te Installeren

Video: Hoe Mp3-beltonen Op Mobiele Telefoons Te Installeren
Video: {NEW 2021} MAKE ANY SONG YOUR RINGTONE FAST & EASY!! (GOOGLE/SAMSUNG/ANY ANDROID DEVICE) 2024, Mei
Anonim

Het laden van multimediabestanden, inclusief tracks in mp3-formaat, in de telefoon kan op verschillende manieren. Meestal gebruiken ze de methode om gegevens via een kabel of extra apparaten over te dragen.

Hoe mp3-beltonen op mobiele telefoons te installeren
Hoe mp3-beltonen op mobiele telefoons te installeren

Het is nodig

  • - Bluetooth-adapter;
  • - USB-kabel;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Bij bepaalde modellen mobiele telefoons wordt een USB-kabel met het juiste formaat geleverd. Dit accessoire wordt gebruikt om een mobiel apparaat op een pc aan te sluiten en kan als oplader fungeren. Sluit de telefoon aan op de pc.

Stap 2

Het besturingssysteem zou het nieuwe apparaat automatisch moeten detecteren. Open na het voltooien van deze procedure het menu Deze computer. Zoek de nieuwe flashkaart in de lijst met aangesloten schijven. Open de inhoud ervan.

Stap 3

Start een tweede exemplaar van Windows Verkenner. Ga naar de map waar de mp3-bestanden staan die naar uw mobiele apparaat moeten worden overgebracht. Kopieer de gewenste nummers naar het telefoongeheugen.

Stap 4

Als u een flashkaart in uw mobiele apparaat heeft, kopieert u de bestanden naar dat opslagapparaat. Zo voorkom je dat multimediacomponenten het interne geheugen van je telefoon in beslag nemen.

Stap 5

Als er geen USB-kabel is, gebruik dan een optioneel accessoire - kaartlezer. Het is ontworpen om een flashkaart via de USB-interface op pc's aan te sluiten. Verwijder de USB-stick uit de telefoon. Plaats de schijf in de juiste sleuf in de kaartlezer.

Stap 6

Volg de procedure voor het kopiëren van mp3-bestanden met behulp van de methode beschreven in de derde stap. Verwijder nu veilig de schijf met behulp van de hulpprogramma's van het Windows-besturingssysteem.

Stap 7

De meest tijdrovende methode voor het overbrengen van gegevens naar een mobiel apparaat is het gebruik van Bluetooth. Om het te implementeren, koopt u een Bluetooth-module en sluit u deze aan op uw computer. Als u een laptop gebruikt, controleer dan de beschikbaarheid van deze module op uw mobiele computer.

Stap 8

Activeer de Bluetooth-modem die in uw mobiele telefoon is ingebouwd. Zoek het gewenste mp3-bestand op de harde schijf van uw computer en selecteer het met de rechtermuisknop. Ga naar de optie Verzenden en selecteer de modus Bluetooth-apparaat. Bevestig de ontvangst van het bestand nadat een bericht op het telefoondisplay is verschenen.

Aanbevolen: