Beltonen Downloaden Naar Nokia

Inhoudsopgave:

Beltonen Downloaden Naar Nokia
Beltonen Downloaden Naar Nokia

Video: Beltonen Downloaden Naar Nokia

Video: Beltonen Downloaden Naar Nokia
Video: Все мелодии Nokia E5 / E7 (скачать) 2024, April
Anonim

In een Nokia-telefoon is er, net als bij elke andere, de mogelijkheid om het telefoongeheugen te vullen met verschillende melodieën die je beltonen, een alarmsignaal worden en je gewoon opbeuren bij het spelen op een audiospeler. Er zijn verschillende manieren om beltonen naar uw telefoon te downloaden.

Beltonen downloaden naar Nokia
Beltonen downloaden naar Nokia

instructies:

Stap 1

Download nummers met een USB-kabel. Dit is de handigste en gemakkelijkste manier, maar het vereist een schijf met het programma en een USB-kabel waarmee u een verbinding tot stand kunt brengen. Plaats de schijf die u hebt ontvangen toen u de telefoon kocht in uw computer. Sluit je telefoon met een snoer aan op je computer. De wizard voor verbindingsinstellingen zou moeten openen.

Stap 2

Volg de instructies in de wizard om het programma vanaf de schijf te installeren. De telefoon wordt dan weergegeven als een andere verwisselbare schijf. Dit is zichtbaar in het menu Deze computer.

Stap 3

Open de schijf die verschijnt, zoek de gewenste map en laad daar de melodieën van uw keuze. Zorg ervoor dat uw telefoon het afspelen ondersteunt van de audioformaten waarin de audio-opnamen zijn opgenomen. Het meest gebruikte formaat is mp3.

Stap 4

Koppel de verwisselbare schijf veilig los van uw computer en trek de stekker uit het stopcontact.

Stap 5

Download beltonen met een Bluetooth-apparaat, als uw telefoon er een heeft. Verbind uw Bluetooth-apparaat met uw computer.

Stap 6

Start dit apparaat op de telefoon en op de computer. Zorg ervoor dat er communicatie tussen hen tot stand komt.

Stap 7

Breng de muziekbestanden over naar de gewenste map op uw telefoon.

Stap 8

Een melodie downloaden via sms. Zoek het nummer van de mobiele service van uw mobiele provider. Ontdek welke formaten beltonen, afbeeldingen en mobiele games uw telefoon ondersteunt. Ontdek de code van de melodie die je nodig hebt en het nummer waarnaar je een sms-bericht moet sturen om het te ontvangen.

Stap 9

Stuur een sms naar een kort nummer en wacht op het downloaden van de geselecteerde melodie. Houd er rekening mee dat de kosten van deze service op een internetportaal of in een advertentie zonder btw worden aangegeven, dus het kan iets meer kosten dan dat het is geschreven. Om je telefoon dus weer aan te vullen met de nodige audio-opnames, zijn er tal van mogelijkheden. Kies de optie die bij je past.

Aanbevolen: