Hoe Beltonen Naar De IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Beltonen Naar De IPhone Te Downloaden
Hoe Beltonen Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Beltonen Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Beltonen Naar De IPhone Te Downloaden
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

De meeste Apple iPhone-gebruikers worden gekweld door de vraag: hoe download en installeer je je eigen ringtone op je telefoon? Feit is dat de melodieën niet officieel kunnen worden gedownload, ze kunnen alleen worden gekocht bij het handelscentrum van de fabrikant. Maar ook hier is niet alles zo eenvoudig, je moet een account hebben in de iTunes Store, wat erg problematisch is voor de inwoners van Rusland. Maar je kunt dit probleem nog steeds oplossen: met behulp van iTunes- en iRinger-programma's.

Hoe beltonen naar de iPhone te downloaden
Hoe beltonen naar de iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

Om te beginnen moet u deze programma's op internet downloaden, wat helemaal gratis kan worden gedaan.

Start het iRinger-programma en voeg uw eigen melodieën toe met de knop "Importeren", wijzend naar de gewenste map.

Stap 2

Klik op de knop "Exporteren" en in het venster dat verschijnt, op de knop "Go".

Als gevolg hiervan wordt een map met de naam "iPhone Ringtones" gemaakt in de map "Mijn documenten", waar al uw beltonen vervolgens worden opgeslagen. Het is mogelijk om niet meer dan één track tegelijk toe te voegen, dus deze actie zal zo vaak herhaald moeten worden als je melodieën wilt laden.

Stap 3

Start iTunes en selecteer het tabblad Ringtones. Uw eigen beltonen toevoegen: Klik op Bestand> Map toevoegen aan bibliotheek … en blader naar de map iPhone Ringtones2. Nu staan alle melodieën uit deze map in het bijbehorende tabblad.

Stap 4

U kunt nu uw iPhone synchroniseren. Open het tabblad Apparaten en selecteer uw telefoon. Vink daarna de vakjes "Synchroniseer beltonen" en "Alle beltonen" aan en klik op de knop "Synchroniseren".

Stap 5

Pak vervolgens de telefoon, ga naar "Instellingen"> "Geluiden"> "Bellen". Je beltonen zouden daar moeten verschijnen. Dat is alles, nu kunt u uw eigen beltonen instellen als beltoon.

Aanbevolen: