Een Telefoonnummer Bellen In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Bellen In Oekraïne
Een Telefoonnummer Bellen In Oekraïne

Video: Een Telefoonnummer Bellen In Oekraïne

Video: Een Telefoonnummer Bellen In Oekraïne
Video: Go_A - SHUM - Ukraine 🇺🇦 - Official Music Video - Eurovision 2021 2024, Mei
Anonim

Veel Russen, vooral degenen die toevallig in de Sovjet-Unie woonden, zien de voormalige republieken nog steeds niet als afzonderlijke staten. Dit is een van de redenen waarom het kiezen van een Oekraïens nummer soms moeilijk is. In dit geval is het noodzakelijk om hetzelfde algoritme te volgen als bij het bellen naar een buitenlandse abonnee.

Een telefoonnummer bellen in Oekraïne
Een telefoonnummer bellen in Oekraïne

Noodzakelijk

  • - mobiele of vaste telefoon;
  • - tabellen met codes van staten en steden.

instructies:

Stap 1

Als u naar een locatie in Oekraïne belt vanaf een vaste telefoon in Rusland, moet u eerst naar een langeafstandslijn gaan. Neem de hoorn op. Je weet waarschijnlijk wel of je een digitale PBX hebt of niet. Wacht in het tweede geval op een lange pieptoon. Kies "8" op dezelfde manier als wanneer u een andere Russische stad belt.

Stap 2

De volgende fase gaat naar de internationale lijn. Voor Oekraïne is de exitcode hetzelfde als voor elk ander land. Kies "10".

Stap 3

Elk land heeft zijn eigen netnummer. Je vindt het in de algemene lijst. Voor Rusland is dit bijvoorbeeld "7", die u gewoonlijk kiest wanneer u een Russische abonnee belt op een mobiele telefoon. Dit geldt ook voor gebruikers van vaste telefoons. Bel 38. Dit is de code van Oekraïne.

Stap 4

Kies het netnummer. Elk telefoonnummer van Oekraïne samen met de code bestaat uit tien cijfers. Als de abonnee in Kiev woont, heeft hij een zevencijferig nummer en moet de code driecijferig zijn. In de meeste steden van Oekraïne bestaan zowel codes als nummers uit vijf cijfers. De volgorde kan dus worden weergegeven als het volgende algoritme: "8" - "10" - "38" - "netnummer" - "abonneenummer".

Stap 5

Bij het bellen van een vaste telefoon naar een mobiele telefoon zal de kiesprocedure iets anders zijn. Stap net als in het vorige geval uit op de langeafstands- en internationale lijn. Kies de code van Oekraïne. U heeft in deze situatie geen stadscode nodig. U kiest gewoon uw tiencijferige mobiele telefoonnummer. Als u belt vanaf een mobiele telefoon naar een vaste telefoon, moet u de hele procedure doorlopen die in de vorige stappen is beschreven.

Stap 6

Althans acties bij het bellen van mobiel naar mobiel. In dit geval heeft u geen interlokale, internationale of netnummer nodig. Kies de gebruikelijke "+" voor de eigenaar van een mobiele telefoon. Kies vervolgens de landcode, dat wil zeggen "38". Dit wordt gevolgd door een tiencijferig telefoonnummer.

Aanbevolen: